Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Skacok, ti összejönnétek Ázsiai csajokkal?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 12:00
1/13 anonim válasza:
dugni igen.
Amúgy nem, a magas szőkéket imádom.
2/13 anonim válasza:
Én igen, általában tetszenek az ázsiai csajok.
3/13 anonim válasza:
Persze. Ugyanolyan emberek mint bárki más! Lehet hogy épp náluk kéne próbálkoznom, nem a többnyire beképzelt magyar csajoknál. Bocs az általánosításért, de sokuk még csak levegőnek sem néz, és jó néhány meg még szó szerint le is b.sz azért mert szóba merek állni vele, mégis mit képzelek én....(bár lehet, h csak nekem van folyton ilyen balszerencsém)
29 F
5/13 anonim válasza:
Tanultam ázsiában, és nem. Nem típusaim.
6/13 anonim válasza:
Nekem is bejönnek, szóval simán!
8/13 anonim válasza:
Nem mert mindegyik olyan mintha egy kaptafáról lett volna teremtve...
Az Europai nők sokkal változatosabbak számomra és feltűnően szépek is (:!
9/13 anonim válasza:
Nekem már évek óta ez a vágyam,barátnőnek szeretnék,de akár idővel feleségnek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!