Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti összejönnétek egy maffiozó sráccal?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:59
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
volt már ilyenben részem.köszi,soha többet :D
 2/20 anonim ***** válasza:
Miert,maffiozo vagy?
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Gyúrunk vazze van.
2012. dec. 18. 13:04
 4/20 anonim ***** válasza:
Azt huszem nem,mert hogy tudnék nyugodtan elaludni este?Örök rettegésrõl szólna az élet.S nem csak a miénk hanem a család és a gyerekeké is.Lehet luxusban élnénk,de inkább szegényen,tisztességesen és nyugalomban szeretnék megöregedni.A válaszom nem.
2012. dec. 18. 13:06
 5/20 anonim ***** válasza:

Ebben az a szép, hogy bármit elmond neked, amit te nem jelentesz, mert esetleg szereted, akkor te is büntethető leszel.

Mellesleg, ha együtt tudsz élni azzal, hogy az a "munkája" hogy bűnözésből és emberek sanyargatásából él, akkor hajrá.

Egy normális társadalomban az emberek nem azon agyalnának, hogy összejönnének-e ilyen emberekkel, hanem hogy miként tudnák őket eltaposni.

2012. dec. 18. 13:06
 6/20 anonim ***** válasza:

Egy normális társadalomban az emberek nem azon agyalnának, hogy összejönnének-e ilyen emberekkel, hanem hogy miként tudnák őket eltaposni.

Igen, pontosan. Erről egyébként a következő jut az eszembe:

A Bronxi mese c. filmben Robert De Niro oktatja a fiát az élet kérdéseiről. A fia ugyebár odavan a helyi gengszterfőnökért, Sonny-ért, mert ő milyen kemény és milyen menő. Az apja erre: "A ravaszt meghúzni könnyű! hajnalban felkelni, keményen dolgozni, na az az igazi keménység! A munkásemberek az igazi kemény gyerekek!"

A fia, akinek mindezeket elmondja, ekkor 9 éves. Ehhez képest még felnőtt nők is képesek odalenni ezért a söpredék népségért.Akkor ki az, aki valójában érettebb,

2012. dec. 18. 13:13
 7/20 anonim ***** válasza:
? a végén
2012. dec. 18. 13:14
 8/20 anonim ***** válasza:

3 as, azért azt ne keverjük bele. Kb. minden maffiozó gyúrós, de nem minden sportoló izmos srác maffiozó. Nem kell általánosítani. Ezt csak a kinézet alapján nem tudod megállapítani hogy ki az ki nem.

A nők nem ez alapján választanak szerintem.

Láttam már egykét alvilági pofát, ezek a kétajtós szekrény tényleg übernagy koxosok közül vannak ilyenek, 100 kiló fölöttiekről van szó leginkább, olyan 60 as karmérettel, olyat még nem láttam amelyik ne lett volna benne valamelyikben. De ez a szélsőséges kategoria. Viszont ezeknek is van nőjük, és egész boldognak tünnek, nem azért járnak velük, mert miből keresi a pénzét, hanem mert tetszik neki kívül belül, és szimpatikus személynek tartja. Szerintem a legtöbb nő leszarja,hogy mit melózik valójában. CSak az elvesek félnek tőlük nagyon, de azokat úgysem keresik, mert azok a lányok alig elérhetők akárhol is, sehol nem fordulnak meg ,nemhogy SZÓRAkozóhelyen!

2012. dec. 18. 13:28
 9/20 anonim ***** válasza:
Raj csávóval nem.
2012. dec. 18. 14:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Megtettem, hozzá is mentem. Nem minden maffiózó néz ki úgy, mint akikre azt mondják, hogy "maffiózó típus", sőt, általában akik úgy nézek ki, pont nem azok. Teljesen átlagos üzletember kinézete van, nem 150 kilós kigyúrt állat. Van legális munkája is, de illegális is. Engem ebbe nem avat be, mert arra kértem, ne tegye. A család férfi tagjai mind "tagok", illetve vannak az "üzlettársak" (vannak a legálisak és a nem legálisak is, én nem tudom őket megkülönböztetni). Szóval ha valaki úgy állt volna elém, hogy "helló, bébi, maffiózó vagyok", akkor kiröhögöm és elküldöm. De én erről nem tudtam elég sokáig. Amikor meg már szerettem, nem érdekelt. Annyit kérdeztem, hogy halt-e már meg miatta valaki, akár ő maga ölt-e már embert. Azt mondta, nem. Hogy igaz-e vagy sem, nem tudhatom, de szerintem igaz. Nem rettegek attól, hogy mikor viszi el a rendőrség, nem élünk nyugtalanul, feszülten. Úgy élünk, mint mások, csak neki vannak piszkos ügyei. Ettől függetlenül minden rendesen megy. Dolgozunk, pénzt keresünk, számlákat fizetünk, stb. Nincsenek cselédjeink, sofőrünk, meg ilyesmi. Abban azért bízom, hogy lányunk lesz, és nem fiunk. A lányunk közelébe nehezen kerülhet fiú, ebben biztos vagyok, és nem is feltétlenül bánom, a fiam viszont szintén maffiózó lesz, és ennek nem örülök, de megakadályozni nem tudnám.
2013. jan. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!