Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti összejönnétek egy maffiozó sráccal?
Ebben az a szép, hogy bármit elmond neked, amit te nem jelentesz, mert esetleg szereted, akkor te is büntethető leszel.
Mellesleg, ha együtt tudsz élni azzal, hogy az a "munkája" hogy bűnözésből és emberek sanyargatásából él, akkor hajrá.
Egy normális társadalomban az emberek nem azon agyalnának, hogy összejönnének-e ilyen emberekkel, hanem hogy miként tudnák őket eltaposni.
Egy normális társadalomban az emberek nem azon agyalnának, hogy összejönnének-e ilyen emberekkel, hanem hogy miként tudnák őket eltaposni.
Igen, pontosan. Erről egyébként a következő jut az eszembe:
A Bronxi mese c. filmben Robert De Niro oktatja a fiát az élet kérdéseiről. A fia ugyebár odavan a helyi gengszterfőnökért, Sonny-ért, mert ő milyen kemény és milyen menő. Az apja erre: "A ravaszt meghúzni könnyű! hajnalban felkelni, keményen dolgozni, na az az igazi keménység! A munkásemberek az igazi kemény gyerekek!"
A fia, akinek mindezeket elmondja, ekkor 9 éves. Ehhez képest még felnőtt nők is képesek odalenni ezért a söpredék népségért.Akkor ki az, aki valójában érettebb,
3 as, azért azt ne keverjük bele. Kb. minden maffiozó gyúrós, de nem minden sportoló izmos srác maffiozó. Nem kell általánosítani. Ezt csak a kinézet alapján nem tudod megállapítani hogy ki az ki nem.
A nők nem ez alapján választanak szerintem.
Láttam már egykét alvilági pofát, ezek a kétajtós szekrény tényleg übernagy koxosok közül vannak ilyenek, 100 kiló fölöttiekről van szó leginkább, olyan 60 as karmérettel, olyat még nem láttam amelyik ne lett volna benne valamelyikben. De ez a szélsőséges kategoria. Viszont ezeknek is van nőjük, és egész boldognak tünnek, nem azért járnak velük, mert miből keresi a pénzét, hanem mert tetszik neki kívül belül, és szimpatikus személynek tartja. Szerintem a legtöbb nő leszarja,hogy mit melózik valójában. CSak az elvesek félnek tőlük nagyon, de azokat úgysem keresik, mert azok a lányok alig elérhetők akárhol is, sehol nem fordulnak meg ,nemhogy SZÓRAkozóhelyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!