Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti összejönnétek egy maffiozó sráccal?
# 10/10 tegnap 23:00
Én meg azt remélem, hogy egyetlen gyereketek sem lesz soha és ti sem éltek majd sokáig, ti söpredékek.
77 %, mi mást vártál? Valószínűleg személyes élményei vannak és azért (is) reagált így. Nekem szerencsére nincsenek és nem is lesznek, ezért képes vagyok tárgyilagosabban felelni a kérdésre.
Az általad leírt helyzetről a következő jut az eszembe: A keresztapa első részének végén megkérdezi a felesége Al Pacino-t, azaz Michael Corleonét, hogy ő gyilkoltatta-e meg Carlo-t, Michael húgának a férjét. Michael dühös lesz és azt mondja, hogy soha ne üsse bele az orrát az üzleti ügyeibe! De a családi béke kedvéért most az egyszer kivételt tesz és megkérdezheti. A válasza pedig "Nem!" volt. A következő pillanatban Connie látta, amint a beosztottai kezet csókoltak Michael-nek, az új Don-nak és akkor megértett mindent, szavak nélkül is.
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem ölet meg embereket, de az emberölésen kívül még számtalan módja van annak, hogy ártsunk másoknak: meg lehet veretni vagy lelki terrorral rávenni neki előnytelen dolgok megtételére, pl. amikor két hústoronnyal szemben aláíratnak vele egy előnytelen szerződést.Aztán másnap már az utcán találja magát, a szerető otthon helyett a semmi vár rá. Ez rosszabb szerintem, mint egy szimpla agyonlövés.
Has csak az államot károsítja meg valaki, az egy dolog, úgysem létezik nagyobb bűnöző a mostani államhatalomnál, azonban, ha már az embertársainak árt, az mélyen elítélendő.
Azzal tisztában vagyok, hogy egy komoly maffiózó nem úgy néz ki, mint egy "maffiózó". Elég megnézni a híradásokat, amikor a Cosa Nostra vagy a Camorra vezető embereit letartóztatják, mindegyik úgy néz ki, mint egy tisztviselő vagy tanár.A tevékenységüket munkának fogják fel, tehát náluk simán összefér az, hogy napközben embereket tesz tönkre kínoztat/veret/ölet meg, este pedig mesét mond a gyerekének. Ugyanez volt a diktatúrák káderembereinél is, ők is mind remek családapák voltak otthon.
Végezetül, hogy valami derűsebbet is mondjak. Tudok olyan fickóról, aki régebben azzal hülyítette a kiscsajokat6, hogy ő gengszter és ők be is vették neki. Kisebb vállalkozásai voltak, legálisak, abból volt pénze, de egyébként semmi köze nem volt a valódi alvilághoz. Hatalmas termetű, kigyúrt fickó, szolizott, nagy kocsikkal járkált, hozzá bunkó beszéd-és viselkedési stílus és már készen is volt a gengszter-alfahím, aki mindig üresfejű szőke cicababákkal lógott. (egyébként szerepelt az RTL egyik show-jában is)
Amikor az egyik barátnője megkérdezte, mivel foglalkozik, azt felelte, hogy jobb, ha azt te nem tudod. Persze ezek után a kiscsajok totál odavoltak érte, hogy micsoda férfi, míg a valóság mást mutatott. egyszer pl. megfenyegette egy másik srác, erre egy hónapig be se dugta a képét a városba. Igazi kemény gyerek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!