Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti összejönnétek egy maffiozó sráccal?

Figyelt kérdés
2012. dec. 18. 12:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

# 10/10 tegnap 23:00

Én meg azt remélem, hogy egyetlen gyereketek sem lesz soha és ti sem éltek majd sokáig, ti söpredékek.

2013. jan. 22. 14:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen a jókívánságokat! :)
2013. jan. 22. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:

77 %, mi mást vártál? Valószínűleg személyes élményei vannak és azért (is) reagált így. Nekem szerencsére nincsenek és nem is lesznek, ezért képes vagyok tárgyilagosabban felelni a kérdésre.

Az általad leírt helyzetről a következő jut az eszembe: A keresztapa első részének végén megkérdezi a felesége Al Pacino-t, azaz Michael Corleonét, hogy ő gyilkoltatta-e meg Carlo-t, Michael húgának a férjét. Michael dühös lesz és azt mondja, hogy soha ne üsse bele az orrát az üzleti ügyeibe! De a családi béke kedvéért most az egyszer kivételt tesz és megkérdezheti. A válasza pedig "Nem!" volt. A következő pillanatban Connie látta, amint a beosztottai kezet csókoltak Michael-nek, az új Don-nak és akkor megértett mindent, szavak nélkül is.

Elképzelhetőnek tartom, hogy nem ölet meg embereket, de az emberölésen kívül még számtalan módja van annak, hogy ártsunk másoknak: meg lehet veretni vagy lelki terrorral rávenni neki előnytelen dolgok megtételére, pl. amikor két hústoronnyal szemben aláíratnak vele egy előnytelen szerződést.Aztán másnap már az utcán találja magát, a szerető otthon helyett a semmi vár rá. Ez rosszabb szerintem, mint egy szimpla agyonlövés.

Has csak az államot károsítja meg valaki, az egy dolog, úgysem létezik nagyobb bűnöző a mostani államhatalomnál, azonban, ha már az embertársainak árt, az mélyen elítélendő.

Azzal tisztában vagyok, hogy egy komoly maffiózó nem úgy néz ki, mint egy "maffiózó". Elég megnézni a híradásokat, amikor a Cosa Nostra vagy a Camorra vezető embereit letartóztatják, mindegyik úgy néz ki, mint egy tisztviselő vagy tanár.A tevékenységüket munkának fogják fel, tehát náluk simán összefér az, hogy napközben embereket tesz tönkre kínoztat/veret/ölet meg, este pedig mesét mond a gyerekének. Ugyanez volt a diktatúrák káderembereinél is, ők is mind remek családapák voltak otthon.

Végezetül, hogy valami derűsebbet is mondjak. Tudok olyan fickóról, aki régebben azzal hülyítette a kiscsajokat6, hogy ő gengszter és ők be is vették neki. Kisebb vállalkozásai voltak, legálisak, abból volt pénze, de egyébként semmi köze nem volt a valódi alvilághoz. Hatalmas termetű, kigyúrt fickó, szolizott, nagy kocsikkal járkált, hozzá bunkó beszéd-és viselkedési stílus és már készen is volt a gengszter-alfahím, aki mindig üresfejű szőke cicababákkal lógott. (egyébként szerepelt az RTL egyik show-jában is)

Amikor az egyik barátnője megkérdezte, mivel foglalkozik, azt felelte, hogy jobb, ha azt te nem tudod. Persze ezek után a kiscsajok totál odavoltak érte, hogy micsoda férfi, míg a valóság mást mutatott. egyszer pl. megfenyegette egy másik srác, erre egy hónapig be se dugta a képét a városba. Igazi kemény gyerek! :D

2013. jan. 22. 15:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja, nem vártam semmi különöset. És nem is rázott meg a kommentje túlzottan. A filmet nem láttam, így nem tudom, hogy miről szól, de nem a mi életünket írja le, a hallottak alapján ebben biztos vagyok... :) Egyszer lehet, hogy ráveszem magam, hogy megnézzem. Sajnos az ilyen filmek nem igazán érdekelnek, ezért eddig kimaradt a repertoárból. Azt pedig, hogy a férjem kinek árt, nem tudom. Azt meg, hogy mivel, végképp. Hogy magánembereknek-e, vagy az államnak? Fogalmam sincs. Nem is akarom tudni, és nem is fogom, mert megbeszéltük, hogy ez a dolog a mi kapcsolatunkon kívül marad. A lehurrogó válaszoló viszont nem tudhatja, hogy nem találkozik-e velünk nap, mint nap, nem vagyunk-e beszélő viszonyban, vagy nem a mi üzleteinkbe jár esetleg, nincs-e velünk bármi féle kapcsolata. Mert aki nem az "alvilág" tagja, közülük senki nem tudja, hogy mi azok vagyunk. Mint már mondtam. Átlag emberek vagyunk, átlagosan élünk - a kívülállók ezt láthatják. Ami a családban folyik, az pedig családon belül marad. És szerintem a magyar és az összes többi maffiára ez jellemző. Aki igazán komolyan veszi, az nem tárja ki a lapjait, és lebegteti magát a hatóságok előtt.
2013. jan. 22. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Komolyan nem láttad? Pedig ez egy alapfilm, igaz, nem egy Csillagok háborúja, de nagyon sok ember látta már.
2013. jan. 22. 15:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Tényleg nem. Igaz, a Csillagok Háborúját sem. És a Harry Pottereket sem. Szóval sok alap filmet. Valamiért nem keltik fel az érdeklődésemet, és nem tudok neki ülni így egy filmnek sem. Pedig lehet, hogy mind tetszene.
2013. jan. 22. 17:38
 17/20 anonim válasza:
Úgy látom a egymással megegyeztetek, hogy nem beszéltek a munkájáról, de azért itt dicsekszel vele a gyakorikérdések.hu-n. Nem kell ennyit kormolni! Akit még nem fogtunk be azt nem az ügyessége miatt, hanem mert használati cikként van számon tartva! Ha valóban kemény a társad már a homlokán köpte volna ki a rágógumit. Maffia nincs Magyarországon.
2013. jan. 30. 22:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem mondanám, hogy dicsekszek, válaszoltam egy kérdésre. Maffia lehet, hogy nincs, de "maffiózók", bűnözők, alvilági kapcsolatok mindig is voltak, és lesznek is.
2013. jan. 30. 23:08
 19/20 anonim válasza:
Nekem van!! És nagyon is szeretjük egymást és nem félün mert van aki megvéd minket (én is őket)
2013. febr. 25. 20:31
 20/20 anonim ***** válasza:
csak akkor ha én is maffiózó lehetek.
2014. jan. 4. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!