Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért folyton olyan nők találnak meg itt a gykn és facebookon is, akiknek már van egy gyermekük?
Figyelt kérdés
28 éves fiatalember vagyok, középiskolai tanár vagyok. Nem igazán van időm élőben ismerkedni, mert kisvárosban tanítok és élek. Viszonylag vonzó külsejű srác vagyok. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem ronda egyén. Az elmút 1,5 évben 3 szor jártam így, hogy itt a gyakorin és a facebookon, (nem párkeresésre használom, csak a kevés baráttal való kapcsolattartásra) is írt rám fiatal nő, 25-30 közöttiek. Nem voltak csúnyák, csinosak voltak. Sajnos mind a 3 esetben kiderült, hogy van gyermekük. A párjuk mindhárom esetben elhagyta őket. Az a baj, hogy én még élni szeretnék 3-4 évig és nem gondolkodom családalapításban. Mégis ezek a fiatal nők találnak meg folyton, pedig nem keresem őket. Mondom, nem buta nőkről van szó, de kihasználták őket. Miért van az a tendencia, hogy egyre több az olyan nő, akit a pasija teherbe ejtett, majd elhagyott? Aztán miért olyan átlagos, csendes kinézetű srácokat akarnak majd fogni? Miért kell szinte az összes ilyen nőnek a tanulópénz mire megkomolyodik? Aztán legtöbbször kiderül, hogy úgy akarják az egészet, hogy velem felnevelni a gyermeküket, majd tőlem is szeretne egyet és akkor van két gyermek, egyik a volt pasi utóda, másik meg az enyém. Ezzel szeretne magához láncolni. Azért tettem fel ezt az érdekes (számomra) kérdést, mert pár hete is rám is (már a 4. az elmúlt 2 évben) egy vonzó nő, akinek tetszem, de természetesen van gyereke. Valaki járt már így? Miért van ez így?2013. jan. 14. 20:41
21/35 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek ilyen esetben, ha vonzó a lány?
2013. jan. 14. 21:15
22/35 anonim válasza:
borzasztóan túlkomplikálod, mi abban a hiba, ha rákérdezel ismerkedésnél? hiszen koruk szerint a 25-30 éves nőknek akár lehet is gyereke, az pedig, hogy te is gyerektelen vagy, és hasonló nőt szeretnél, elég természetes dolog
23/35 anonim válasza:
"De nem tudok ilyen lenni, hogy rögtön az igazat vágjam a szemébe, ami általában sértő tud lenni"
Ha nem akarod, hogy kihasználjanak akkor inkább legyél kicsit sértő! Ha úgy is döntenél, hogy belevágsz előbb-utóbb úgyis probléma lesz belőle.
24/35 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor ott van az emberben a félsz, hogy miként korosodik, úgy lesz egyre kevesebb nő, akinek tetszhetne. Lehetséges, hogy soha többet nem ír már rám egy nő sem és egyedül maradok. Ha nem szedem össze a tökeimet és nem én kezdeményezek.
2013. jan. 14. 21:19
25/35 anonim válasza:
Nem te vagy az a tegnap reggeli Kérdező, aki szintén 28 éves középiskolai tanár és egy orvos csajszit nézett ki magának?
Ha igen, akkor mesélj, hogy mi lett vele! :)
26/35 A kérdező kommentje:
Hogyan reagáljam le? Mondjam azt, hogy tanult ember vagyok 3 diplomával mégis nem állok olyan anyagi lábakon, hogy ilyet fel merjek vállani? Mi lesz a reakció, ha ésszerűen nézzük? Valószínűleg nem túl kellemes reakció fog lecsapódni rajtam. Megmondhatja magában, hogy hiába tanultál te ökör, mert sikerült megggadzagodnod belőle és még nem is lettél jó viselkedésű (mert megsértettem) ember. Hm.
2013. jan. 14. 21:24
27/35 A kérdező kommentje:
De én vagyok az. :). Még nem próbálkoztam be. Gyűjtöm az erőt. Ami rosszul hangzik és tudom, hogy töketlenkedésnek tűnik. Ami igaz is.
2013. jan. 14. 21:26
28/35 anonim válasza:
"Mondjam azt, hogy tanult ember vagyok 3 diplomával mégis nem állok olyan anyagi lábakon, hogy ilyet fel merjek vállani?"
Pl., ha józan gondolkodású akkor talán megértő lesz.
"mert sikerült megggadzagodnod belőle"
Ha ezt akkor meg anyagias.
Szerencsére én még nem keveredtem ilyen helyzetbe, de én egyértelműen nemet mondanék!
29/35 A kérdező kommentje:
Valakinek küldjek róla képet a tisztánlátás érdekében? Lehet akkor törlik a kérdést ha ilyet teszek.
2013. jan. 14. 21:30
30/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez nem szép dolog, erkölcstelen.
2013. jan. 14. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!