Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért folyton olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért folyton olyan nők találnak meg itt a gykn és facebookon is, akiknek már van egy gyermekük?

Figyelt kérdés
28 éves fiatalember vagyok, középiskolai tanár vagyok. Nem igazán van időm élőben ismerkedni, mert kisvárosban tanítok és élek. Viszonylag vonzó külsejű srác vagyok. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem ronda egyén. Az elmút 1,5 évben 3 szor jártam így, hogy itt a gyakorin és a facebookon, (nem párkeresésre használom, csak a kevés baráttal való kapcsolattartásra) is írt rám fiatal nő, 25-30 közöttiek. Nem voltak csúnyák, csinosak voltak. Sajnos mind a 3 esetben kiderült, hogy van gyermekük. A párjuk mindhárom esetben elhagyta őket. Az a baj, hogy én még élni szeretnék 3-4 évig és nem gondolkodom családalapításban. Mégis ezek a fiatal nők találnak meg folyton, pedig nem keresem őket. Mondom, nem buta nőkről van szó, de kihasználták őket. Miért van az a tendencia, hogy egyre több az olyan nő, akit a pasija teherbe ejtett, majd elhagyott? Aztán miért olyan átlagos, csendes kinézetű srácokat akarnak majd fogni? Miért kell szinte az összes ilyen nőnek a tanulópénz mire megkomolyodik? Aztán legtöbbször kiderül, hogy úgy akarják az egészet, hogy velem felnevelni a gyermeküket, majd tőlem is szeretne egyet és akkor van két gyermek, egyik a volt pasi utóda, másik meg az enyém. Ezzel szeretne magához láncolni. Azért tettem fel ezt az érdekes (számomra) kérdést, mert pár hete is rám is (már a 4. az elmúlt 2 évben) egy vonzó nő, akinek tetszem, de természetesen van gyereke. Valaki járt már így? Miért van ez így?
2013. jan. 14. 20:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy tényleg jóképű vagy, de hidd el, ezeknek a nőknek a nagyobbik része nem ezért keres meg, hanem, hogy legyen, aki eltartsa a gyerekével együtt. Neki is, meg a srácnak is, aki lelépett nagyon könnyű volt megcsinálni a gyereket, de felnevelni már bonyolultabb. Egy családtagom volt hasonló helyzetben, ott két gyereket akasztottak a nyakába, addig volt hozzá kedves a csaj, amíg pénzelte meg vitte vásárolgatni ide-oda, mikor már nem jutott annyi pénz dőzsölni, vége is lett.
2013. jan. 14. 20:56
 12/35 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nem engedheted meg magadnak (albérlet, öreg kocsi, stb), de ezt ők nem tudják, ha hagynád, hogy a dolgok találkozóig "fajuljanak", és ezek a dolgok kiderülnének, ők repítenének.
2013. jan. 14. 20:57
 13/35 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem jól teszed, hogy nem akarod más fattyát nevelgetni addig, amíg neked sincs egy "másik ágról" származó gyermeked. Mert úgy egálban lennétek, így viszont a mérleg nyelve az "Ön megszívta, Tanár úr" felé billen...

Továbbá, minden olyan nőt felelőtlennek tartok, aki a húszas évei vége előtt elvált, gyermekét egyedül nevelő nővé válik. Jó eséllyel ők is tudták, hogy a "f@szagyerek" érjük nem megbízható és a papír mellett egy/több gyerekkel is megpróbálták magukhoz láncolni, de még szép, hogy ez nem így működik. Gyereket nem "kapcsolat ragasztó" céljából kell csinálni!

2013. jan. 14. 20:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Akkor ilyenkor mit írjon az ember? Azt, hogy nem vagyok olyan anyagi helyzetben, hogy eltarthassalak titeket? Mert ez kétélű fegyver és biztos a kudarc. Azért kétélű, mert vagy megharagszik, hogy tényleg nem vagyok megfelelő apuka, nem megfelelő anyagiakkal. A másik lehetőség, hogy azért haragszik meg rám, hogy azt hiszem, hogy pénzéhes nő. Vagyis mit képzelek én, hogy sértegessem őt ilyenekkel? Jól nem lehet kijönni belőle.
2013. jan. 14. 21:07
 15/35 anonim ***** válasza:

Te még szerencsés vagy.

Engem (egy lányt leszámítva,akivel mostanában szoktam beszélni) mindig az őrültek találnak meg.

Nem a "szexi őrült",hanem az "őrült őrült".

2013. jan. 14. 21:09
 16/35 anonim ***** válasza:

Szerintem meg kell írni kertelés nélkül mit gondolsz.

Vagy azt, hogy arra nem vagy felkészülve, hogy egy gyereket is a nyakadba vegyél, így fonom verzióban.

Ha ezért bepukkadnak akkor az ő bajuk!

2013. jan. 14. 21:10
 17/35 A kérdező kommentje:
Hogy lehet kikerülni az olyan nőket, ilyenkor 30 fele, hogy ne gyerekkel rendelkezzenek? Mert lehet beszélgetsz vele élőben és már annyira megkedvelek, hogy véged van. Aztán pár hónap után beböki, hogy van gyereke. Az megint nem járható út, hogy 1-2 randi után megkérdezed, hogy van-e gyereke? Mert akkor meg szívtelennek tűnsz, hogy maga tartja magát okos tanárnak, hogy nem szereti a gyerekeket?
2013. jan. 14. 21:11
 18/35 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz 16. válaszadó. De nem tudok ilyen lenni, hogy rögtön az igazat vágjam a szemébe, ami általában sértő tud lenni. Ugyanakkor szimpatikus a nő, nem mint feleség, hanem mint kaland. Sajnos még úgy vagyok vele, még fiatal vagyok, addig nem vetném meg a feljánlkozó csinos nőket. Persze csak rövid kapcsolat céljából és nem házasság gyanánt.
2013. jan. 14. 21:13
 19/35 anonim ***** válasza:
Én 30 körüli vagyok és nincs gyerekem. :) Szóval vannak ilyen nők is...
2013. jan. 14. 21:14
 20/35 anonim ***** válasza:
Akinek van gyereke, azzal ne foglalkozz. Abból sem fogsz tudni jól kijönni, hogy előbb-utóbb esetleg szóba kerül az összeköltözés, stb., és akkor aztán még jobban visszaüt majd, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy egy gyereket is a nyakadba vegyél. Építsd le őket vagy szakítsd meg velük simán a kapcsolatot, ahogy eddig. Ne legyél fejőstehén, ahogy előttem is írták, én is felelőtlennek tartom az ilyen nőket, akik a húszas éveik elején/közepén már egy vagy több gyereket nevelnek egyedül.
2013. jan. 14. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!