Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért folyton olyan nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért folyton olyan nők találnak meg itt a gykn és facebookon is, akiknek már van egy gyermekük?

Figyelt kérdés
28 éves fiatalember vagyok, középiskolai tanár vagyok. Nem igazán van időm élőben ismerkedni, mert kisvárosban tanítok és élek. Viszonylag vonzó külsejű srác vagyok. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy nem ronda egyén. Az elmút 1,5 évben 3 szor jártam így, hogy itt a gyakorin és a facebookon, (nem párkeresésre használom, csak a kevés baráttal való kapcsolattartásra) is írt rám fiatal nő, 25-30 közöttiek. Nem voltak csúnyák, csinosak voltak. Sajnos mind a 3 esetben kiderült, hogy van gyermekük. A párjuk mindhárom esetben elhagyta őket. Az a baj, hogy én még élni szeretnék 3-4 évig és nem gondolkodom családalapításban. Mégis ezek a fiatal nők találnak meg folyton, pedig nem keresem őket. Mondom, nem buta nőkről van szó, de kihasználták őket. Miért van az a tendencia, hogy egyre több az olyan nő, akit a pasija teherbe ejtett, majd elhagyott? Aztán miért olyan átlagos, csendes kinézetű srácokat akarnak majd fogni? Miért kell szinte az összes ilyen nőnek a tanulópénz mire megkomolyodik? Aztán legtöbbször kiderül, hogy úgy akarják az egészet, hogy velem felnevelni a gyermeküket, majd tőlem is szeretne egyet és akkor van két gyermek, egyik a volt pasi utóda, másik meg az enyém. Ezzel szeretne magához láncolni. Azért tettem fel ezt az érdekes (számomra) kérdést, mert pár hete is rám is (már a 4. az elmúlt 2 évben) egy vonzó nő, akinek tetszem, de természetesen van gyereke. Valaki járt már így? Miért van ez így?
2013. jan. 14. 20:41
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Beszélgetek a nővel majdnem minden nap, szimpatikus vagyok neki. De engem zavar adolog és az előző 3 hölgyet is én ejtettem, mindenféle találkozás nélkül. Messze is laktak tőlem. Mit tévő legyek? Belemenjek ilyen dolgokba? Van másik 3 kollegám ilyen cipőben, szintén középiskolai tanárok, mind a 3 nak olyan felesége van, amely nőknek már volt porontyuk. Titeket is találtak már meg ilyen nők?
2013. jan. 14. 20:44
 2/35 A kérdező kommentje:
Gondolom nem csak a tanárokat találják meg az ilyen lányok. De valahogy vonzódnak a tanárokhoz, legalábbis ha a tapasztalataimat nézzük.
2013. jan. 14. 20:45
 3/35 anonim ***** válasza:
Mert csak szerinted vagy vonzó külsejű, szerintük nem, és csak pótapukának kellenél nekik. Az ilyeneket meg kell dugni, aztán otthagyni.
2013. jan. 14. 20:47
 4/35 anonim ***** válasza:
55%
Meghülyítette őket egy "faszagyerek" és most keresnek egy csendes srácot (szemükben: balek), aki mosolyogva tömné őket pénzzel és nevelné más gyerekét.
2013. jan. 14. 20:47
 5/35 A kérdező kommentje:
Én sajnos nem vagyok olyan anyagi helyzetben (albérlet), hogy ilyen nőket magam mellett tudjak tartani és ezáltal meg szoktam szakítani a kapcsolatokat. Ami nem szép dolog, de nekem ez nem megfelelő állapot, aminek ez volna a hozadéka. De befejeztem a regényt, innentől kezdve ti beszéltek.
2013. jan. 14. 20:48
 6/35 anonim ***** válasza:

Maga véletlenül nem az én magyartanárom? :-)

Tanár úr, én csak azt tudom javasolni, hagyja az internetes ismerkedést, és menjen ki inkább a való világba párt keresni. A gyermekes nőket pedig hagyja, ha nem így képzeli el a jövőjét.

Egyébként megjegyzem, engem pedig ezen az oldalon mindig csak a 25-30 év közötti férfiak találnak meg, kérés nélkül. Nem is tudom, hogy gondolják, hogy egy 16 éves GYEREKKEL akarnak kapcsolatot létesíteni...

2013. jan. 14. 20:50
 7/35 A kérdező kommentje:
Ezt azért nem hinném, hogy szerintük nem. Ha nem tetszenék, akkor nem írnának rám, nem írnák le nekem, hogy mennyire vonzódnak hozzám. Nem hiszem, hogy a legtöbb nő össze tudna jönni olyan pasival (hacsak nem ri....) aki egy kicsit sem vonzó számára.
2013. jan. 14. 20:50
 8/35 A kérdező kommentje:
Nem tömném őket pénzzel, mert nem állok úgy anyagilag. Albérlet, 12 éves skoda oktávia? Ez minden csak nem vonzó tényező.
2013. jan. 14. 20:52
 9/35 anonim ***** válasza:
talán empatikusabb vagy az átlag férfiaknál, jó apatípusnak tűnsz, és ezek a nők mernek kezdeményezni, mert nincs veszítenivalójuk, de attól még másoknak is bejöhetsz
2013. jan. 14. 20:52
 10/35 anonim ***** válasza:

Mert azt akarják, hogy tartsd el kölköstől őket, mert egy gyenge pillanatukban felcsináltatták magukat, aztán a tenyészbika mégis lapátra tette őket.

Én pl. biztos nem nevelném, tartanám el más gyerekét! Tartsa el az akié! Persze összehozni könnyű.....

2013. jan. 14. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!