Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják mindig a srácok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják mindig a srácok, hogy ne gondolkozzak?

Figyelt kérdés

kedvesek, de valahogy nem hívnak fel, nem találkoznak velem, én meg úgy vagyok vele, biztos kihasznált, vagy kihasználni akar, utána lelép, hogy ezért nem hív, nem találkozunk, stb.

de valamelyik szabályosan haragszik is, elvileg mert nem vagyok megbízható (ami nem igaz) igazából meg nem tudom miért, másik hónapokon át beszél velem a semmiről, a harmadik meg azt várja mikor hívom fel magamhoz. és mindegyiknél ha kérdezek, hogy mit gondol rólam, miért ez, vagy az, tehát amiből látnám pl hogy semmit nem akar tőlem, vagy csak lassan alakul bármi, vagy akármi, szóval mindig az a válasz, hogy nem kell ennyit gondolkodni.

szerintük tegyem szét a lábam, utána meg ne szólaljak meg, vagy mi ez a válasz???Mit jelent? miért mondják mindig ezt?

2013. jan. 14. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ja, valami olyasmi
2013. jan. 14. 20:15
 2/12 isshosenkin ***** válasza:
azért, mert mindenki azt érzi rajtad, hogy te a tökéleteset keresed....a legjobbat akarod magadnak..és lehet önző is vok, mert csak te-te-te és a többik vágyaival meg nem foglalkozol...
2013. jan. 14. 20:17
 3/12 isshosenkin ***** válasza:
helyesbítek, te vagy az önző:-)
2013. jan. 14. 20:17
 4/12 A kérdező kommentje:

hát ha az önzőségnek számít, hogy attól félek, hogy kihasználnak és dobnak...

de ok, próbálok ők -ők-ők címen beszélgetni majd olyanokkal, akiket lehet én-én -én nem is érdeklek...jó játék lesz

2013. jan. 14. 20:20
 5/12 anti paladin ***** válasza:
Mert unintelligensek és nem képesek szépen csomagolni a szándékukat.
2013. jan. 14. 20:27
 6/12 ASOT ***** válasza:
Ezt általában viccekben említik meg az emberek a szőke nőkre, hogy ne gondolkozz...
2013. jan. 14. 20:34
 7/12 A kérdező kommentje:

szerintem meg lehet pont a szép csomagolás miatt reménykedem a semmiben.

kedvesek tényleg nagyon, csak soha semmi konkrétumot nem mondanak hogy mit akarnak.

azt sem, hogy kapcsolatot, azt sem, hogy alkalmit.

lehet csak nem akarnak megbántani azzal, hogy csak alkalmisnak néznek.

és a "ne gondolkodj" utalhat arra is, hogy ne fárasszam már...

2013. jan. 14. 20:34
 8/12 A kérdező kommentje:

a viccet speciel nem értem...

de olyat én is hallottam, hogy a szívinfarktus és az agyhalál versenyeznek - az is szőke nős vicc - azt értettem és jó vicc :)

2013. jan. 14. 20:37
 9/12 anti paladin ***** válasza:
A fene tudja de alkalmi szexért nem találkozgatnék egy csajjal egy hónapig. Türelmetlenek és talán tahók a szóban forgó srácok, ennyi infó alapján ennyit tudok leszűrni.
2013. jan. 14. 20:40
 10/12 isshosenkin ***** válasza:

kérdező:

neked vannak elvárásaid ugye? a srácoknak is lehetnek elvárásai veled szemben...

ne várd azt, hogy vki az első randin aláír egy szerződést, hogy...soha nem bántalak meg, mindig rendes leszek veled"

honnan veszed, hogy te be fogod tartani a játékszabályokat, vagy azt, hogy az amit te akarsz, az jó a fiúnak is...

rossz helyen ismerkedsz....

ja, és elmondom, soha nem mehetsz biztosra.....

2013. jan. 14. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!