Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire kiábrándultam volna a lányokból, van ebből kiút, más is volt már így?
Már írtam volna olyat, de valamiért a te írásod másabb....
Nincs benne annyi rosszindulat szerintem. csak keseredettség.
Én szakembert ajánlanék neked. Segíthetne rajtad.
Minél előbb.
Van ebből kiút, de teljesen meg kell változtatni a gondolkodásodat, hogy más legyen a véleményed, és ne ennyire negatív.
Sok sikert hozzá.
" a lányok nem harapnak" tartja a nagy angy kamu mondás. A te példád is egy a sok közül, hogy totálisan tönkrevághatnak lelkileg, és utána mint a pirosszemű patkányokra! úgy tudsz csak nézni. Vigyázni kell velük, mert ha nem tudsz bánni velük ,akkor egy életre lelki ronccsá tesznek. Onnat meg ha padlót fogsz, nehéz a talpraállás!
Még sok pina csodálkozik azon, ha a fickók nem nagyon akarják bevállalni a leszólítást. Mié, miéé!? Mert nem akarnak úgy járni mint ez a szerencsétlen itt a kérdésben.
Ha nincs tökéletes jel, nincs 100% os tipp arra hogy összejönne, egyszerüen barom aki beprobálkozik.
Te már szerintem egy életre elvágtad magad kérdező, neked már csak a fizetős nők jelenthetik a továbbot.
Ilyen jellemmel te eleve elkapálhatod magadat. Nem , nem nézlek le, mert én is jellemben ilyen távtartó, antiszoci fakker vagyok. Hatalmas hátrány. Ne álmodozz ilyen lélekkel, mert csak magaddal baszolki! Keresd a könynebb utat a pinaszerzéshez, az ilyen jellemnek ez az egyetlen járható út. Jönni fognak a teljesen normál lelkületű emberek mindjá a nagy vigasztaló sablon szövegekkel, de lásd, ezzel te nem mész semmire. Mert más vagy mint ők.
1. a gondolkodásmódodat elöször egyféleképpen kell megváltoztatnod. a fájdalmat eddig ellenségednek tekintetted, ami tönkretesz. Fogadd el, és tekintsd ezekután barátodnak. Gondold át az egészet, és tedd ki magad a lehetöségének. A lelki fájdalom a barátod, komolyan értsd meg azt, hogy amit ezekután majd bevállalsz, annak a lehetséges kimenetele az újabb szopás. Készülj föl rá, és fogadd örömmel. Minden egyes alkalom után, amikor á lelkedbe beléddöftek egy kést, mosolyogj el, h no problemo, erre is számítottam. Aztán tiszta fejjel átgondolod, hogy esetleg mit fogsz legközelebb másként csinálni, és megint kimész a csatatérre. Nem vársz er gyözelmet, csak fejlödést. És egyre jobb leszel.
2. a fentieket másra is alkalmazod. a csajozást nem fekteted életed értelmének középpontjába, mert nem az. a lelked épsége, érzékenysége annak függvénye, hogy mit hogyan csinálsz. az élet értelme az ilyesmi dolgokon kívül van. tudom h nem vagy hívö, de az igazság és az élet értelme az Istennél van. Minden ember bünös, ö a Fia kereszthaláláért bünbocsánatot ad. Utána lassan felépíti a sérült ember lelkét, aki hozzá fodul. Teljesen épre. Egészséges lelkü lehetsz, boldog, és még többet is meg fogsz kapni Töle, mint amit kérsz!
Hajrá!:)
3. "Készülj fel rá és fogadd örömmel" - ne haragudj,de most azt akarod mondani,hogy örüljek annak is ha átb@sztak?
Ez az istenes duma meg max a fanatikus keresztényeknél jön be. Hiszel amiben akarsz,de az én bűneimért nem halt meg senki,ha pedig van Isten akkor imádkozzon,hogy a pokolban kössek ki,mert ha feljutok akkor igencsak szétrúgom a seggét.
"ne haragudj,de most azt akarod mondani,hogy örüljek annak is ha átb@sztak?"
nem. a kérdezö a kudarcairól írt. az ilyen csajozós kudarcok pedig ált. nem átverésekröl szól, hanem visszautasításokról, aminek különbözö okai vannak, és nagyon sok esetben az ember saját maga. Ilyen gondolatokkal, amit a kérdezö leírt, nem fog normális kapcsolatot létesíteni, max csak olyat, ami egymásra támaszkodás. Ha a csaj is lelkileg sérült. És annak ált. nincs jó vége. De nem is ez a lényeg. Hanem az, ha az ember elfogadja elsö körben, h fájdalom nélkül nincs fejlödés. De fejlödés csak akkor lehet, ha a fájdalomra, a megmérettetésekre felkészül az ember, és azt mondja, h benne van a pakliban, h az a csaj most kikosaraz, és ezt vállalom. Mert bátor vagyok, állok a megpróbáltatás és az azzal járó szenvedés elébe. egyébként nagyon is át tudom érezni a kérdezö helyzetét, én is átéltem ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!