Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már nem csak személyesen ment el a kedvem a lányoknál való kezdeményezéstől, hanem már neten is kiábrándultam belőlük?
Valahogy olyan sekélyes mindegyik jellemre és én úgy látom pusztán a külsőm miatt esélyt sem igazán akarnak adni arra, hogy jobban megismerjenek. Esetleg valaki adhatna taácsot, hogy most túlságosan csúnya lennék vagy mi a baj velem?
Én csak egy kedves, aranyos lányt keresek, akivel jól érezhetném magamat.Mintha minden lány érzéketlen, feminista lenne manapság, ott virítanak facebook-on is a sok férfiellenes kiírásaik. Nem értem, hogy akinek aranyos, kedvs barátnője van, ő hol ismerte meg, de én már teljesen kiábrándultam a mai lányokból, szerintem már minden értékes lány elkelt vagy, aki van az meg a tökéletes pasira vágyik.
Én csak annyit tudok, ki kell várni. Lesz olyan aki megfelelő lesz számodra és ez viszonzott lesz! Most, hogy feladtad már kb a dolgot, ilyenkor szokott jönni amikor nem is gondolsz rá!
Erről tudnék én is mesélni, az esély adásokról... Barátomat rendesen megizzasztottam udvarláskor, csodálom hogy ennyit várt rám. Amúgy mi is neten ismerkedtünk meg teljesen véletlenül, mintha a sors akarta volna hogy megismerjük egymást. Áldom az internetet! :D
Úgyhogy ne add fel a reményt! Majd jön az amikor nem is keresed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!