Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titkos szerelmi vallomás? Kérlek, segítség. (lány részéről)
Sziasztok!
Van egy nagyon jó fiú barátom, akiért szó szerint megőrülök. Nagyon szeretem és félek, hogy ez a szerelem dolog elrontaná a barátságot... sok gondolkodás után, viszont arra jutottam, ezt tudnia kell...Még az is megnehezíti a dolgokat, hogy osztálytársam... Fogalmam sincs ő mit érez... azt érzem, ő is viszont szeret... meg többen is mondták, hogy nem csak barátként néz rám... Visszahúzódó, türelmes, csendes fiú.. én meg az a pörgős, izgága lány vagyok... Talán ezért is szeretném én megtenni a kezdő lépést. Arra gondoltam, valami olyan üzenetet csempésznék az egyik füzetébe, amiből rájön, hogy én vagyok és mit érzek... (nagyon szeretek írni, ezért egyszerre le fog neki esni).. Esetleg tudtok ilyen pár sort ? Vagy valami normálisabb ötlet, hogy végre rájöjjön mit is érzek?
Köszönöm, hogy elolvastátok! 16/L
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!