Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletes szerelmi vallomás kéne, én vagyok a lány de?
Figyelt kérdés
Találkoztam vele kb. 3-4 hete, akkor ő hívott el, és akkor még csak haverként tekintettem rá, de azóta ez megváltozott: legszívesebben egész nap vele lennék! Szeretem őt, de én mondtam hogy ne legyen az a találkozás randi.
Most sokat bókol, hónapokkal ezelőtt is bókolt tök jól elhülyülünk facebookon. Mit tegyek? Érzem, még tetszem neki azt mondta télen is többször akart randira hívni. Én utasítottam el... Mit tegyek? Szeretem!
2012. júl. 24. 12:37
1/4 anonim válasza:
Ha újra találkoztok várj egy pillantra akkor nézz mélyen a szemébe lassan hajolj a füléhez lágyan súgd oda neki hogy szeretlek majd csókold meg :) Nekem ez lenne a best ;)
2/4 Hailey13 válasza:
szerintem nem kell még ide szerelmi vallomás..:)
egyszerűen csak javasolj programokat, és rá fog jönni:)
3/4 A kérdező kommentje:
Egyszer már megkérdeztem, mikor érne rá. Én dolgozom, ő meg sokat utazott mostanában, meg fesztiválozott.
Eddig nem tudtam elhívni, félek ha még egyszer hívnám, az túl nyomulós lenne...
2012. júl. 24. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!