Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék neki szerelmet vallani?
Az én esetem kissé rendhagyó.
Szerelmes vagyok az egyik osztálytársamba. Rengeteget beszélünk, flörtölük. Nálunk ez úgy néz ki, hogy "oltjuk" egymást. Tudjuk, hogy a másik nem komolyan gondolja. Sokat nevetünk, sokat vagyunk együtt. Mások szerint is összeillenénk és a vak is látja, hogy van egymás közötti vonzódás. Most lesz kirándulásunk és ott lesz egy buli. Ott gondoltam ezt az egészet lebonyolítani. Mivel vidéki, ezért nem is nagyon tudom elhívni sehová, és ez megnehezíti a dolgokat. Ezért is a kirándulás jönne szóba. Az a nagy kérdés, hogy hogyan tegyem? Kicsit szégyellős vagyok, az önbizalmam sem a topposok közé tartozik. Nem mondhatom neki, hogy: "Szerelmes vagyok beléd!" vagy "Járunk?".
A másik probléma, hogy mivel ez egy buli, ott táncolni is kell. Arra is gondoltam, hogy táncolás közben vezetem rá a témára, de itt is akad egy bökkenő: Nem tudok táncolni. Kevés ilyen bulin jártam és nem nagyon sajátítottam el a táncolásnak ezen fajtáját...esetleg ebben is tudnátok segíteni?
Bocsi, hogy hosszú lett!
15/F
19/F Nem tudok táncolni.
Van csajom.
Tudok szerelmet vallani.
1. Ezzel a válasszal mit érek?
2. Így is lefosom a bokámat, ha olyan a szitu, nemhogy még lesmároljam. :D:D:D
egy átlagos bulin a tánc = az ugrálással
(szerintem menni fog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!