Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Merjek szerelmet vallani?
Kb 5 hónapja ismerek egy lányt. Néha péntek esténként mikor megbeszéljük a barátokkal hogy megyünk csavarogni akkor néha találkozunk, de még kicsit keveset tudok róla és kedvelem.
Szoktunk beszélgetni időnként mikor épp fenn vagyunk msnen vagy facen.El vagyunk meg minden 1 közös már van bennünk, hogy mindketten megőrülünk a cicákért.
El vileg tudja hogy érzek iránta mert a barátnője aki az osztájtársam és spanom is egyben el kotyogta neki és annyit reagált neki hogy mosolygott és annyit mondott hogy aranyos vagyok. Tudom ez nem elég. :/
A következő a helyzet! Ma van a szülinapja, felköszöntöttem üzibe már meg is köszönte! pénteken megünnepeljük, vettem neki 1 doboz Raffaellot, mert azt tudom hogy szereti de :
Szerintetek ha veszek mellé 1 szál vörös rózsát az már túlzás ???
minél több embert kérek mert a véleményekre kiváncsi vagyok és esetleg tanácsot is szeretnék kérni ezért fordultam hozzátok !
írjatok
Köszi
igen
elég szerintem egyelőre a raffaello
lassan de biztosan haladj
A mai fiatalokat nehéz kiismerni, szvsz ha egy lány nem örül egy szál rózsának, vagy rosszul van összerakva vagy csak azért csinálja mert nem ez a mai trend. Egy lány bármilyen helyzetben is van a fiúval, szerintem jól esik neki, és szép gesztusnak tartja.
Vagy csak én vagyok ilyen, pedig nem vagyok régimódi, sőt..(19 vagyok).
Sok sikert!
Szereti a rózsát mert már beszélgetés közben szó volt róla.
Köszi :)
De a barátnőjét kérdeztem és ő is azt mondta hogy vegyek neki 1 szál vörös rózsát.
Most akkor ? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!