Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi vallomás, hogyan csináljam?
Holnap délután ha minden igaz átjön az a lány akibe már egy jó ideje fülig szerelmes vagyok. Délután jön mert neki délelőtt suli, nekem viszont majd csak hétfőtől, vagyis én egész nap itthon vagyok. Volt már itt egy párszor, de eddig mindig csak filmet néztünk, meg beszélgettünk, mert nem volt elég merszem hozzá, hogy elmondjam neki, hogy én többet érzek iránta a barátságnál, most viszont szeretném neki elmondani, de nem tudom mit mondjak, és hogyan mondjam. Kérlek titeket segítsetek nekem!
(normális válaszokat pls)
16/F
várj még 5 hónapot aztán állíts egy májusfát.
vagy szerenád?
először elég lesz annyi csak, h örülök, h itt vagy, jól érzem magam veled
később, h másképp érzem veled jól magam, mint a barátokkal
aztán mond, h tetszel nekem
nem akarok annyit várni, már így is vártam eleget (közel két évet :( )
énekelni pedig nem fogok mert elég repedt fazék hangom van! :(
Normális válasz: ne vallj szerelmet! Az efféle nyálromantikus gesztussal csak kínos helyzetet teremtesz. Mégis mit vársz egy ilyen vallomástól? Hogy a nyakadba borul? Vagy megbeszélitek,hogy mostantól jártok,utána néztek egymásra kínos csendben?
Nem kell mondani semmi ilyesmit,mert a hangsúly nem a szövegen,hanem a tetteken van.Próbálj lazán viselkedni vele,érintsd meg,öleld át. Ilyen egyszerű.
5# válaszoló tanácsát fogadd meg. ez a vallomás aranyos, meg minden, de kínos is egyben.. :s
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!