Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az állatvilágban is a legerőse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az állatvilágban is a legerősebb legdominánsabb állat marad fenn. Akkor a sok lány miért nem szereti az agresszív kemény gyerekeket?

Figyelt kérdés

Most kinek kell olyan pasi, aki inkább meghunyászkodik, meg knssba marad, ha beszólnak neki, vagy a szerettének?

És mégis sok lánytól azt hallani/olvasni, hogy "jajj, Ő olyan agresszív, meg erőszakos..."

Igen. Az erős marad fenn...

A gyenge elpusztul...

Mi van sok lánnyal?

2013. jan. 12. 19:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kinek kell egy ugráló paprikajancsi? Az igazi férfi tudja mire és hogy kell reagáli és az hogy megver valakit az utolsó dolog, kommunikációról hallottál már vagy ha egy hülye kisgyerek beszól annak is nekimész? Gratulálok mintahím lehetsz az agresszió és az erő nem ugyanaz a thai-boxos haverok sem kersik a bunyót hogy bizonyítsanak a csajaiknak nekem is volt Europa bajnok karate-t üző pasim érdekesmódom egyszer nem láttam verekedni az utcán. A céltalan erőfitogtatás és a primitív konfliktuskezelés csak negatív bizonyítványt ad az emberről. Ömkontrollról hallottál már kedves kérdező? Arról nem is beszélve hogy mindíg van erősebb vagy ügyesebb könnyen beleszaladhatsz olyanba aki jól helybenhagy pláne ha nagypofájú beképzelt bunkó vagy.
2013. jan. 12. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Kisfiam, nemvéletlenül külömböztetjük meg magunkat az állatoktól.

Az emberek nemszeretnek egyedül lenni illetve mindent egyedül megoldani köztük a gyereknevelést.

Ezért egyértelmű hogy nem egy kőagyú barmot választanak párnak.

2013. jan. 12. 20:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Én pl. azért nem szeretem őket, mert nem vagyok állat. Ha te igen, az a te bajod, de én az emberi lényekre bukom. Meg sokkal viccesebb, ha valaki nem agresszivitással, hanem nemtörődömséggel, vagy kedvességgel fordul ahhoz aki beszólt neki. Egyik exem baromi nagy arc volt ilyen téren, ha beoltották elbűvölően ártatlan mosollyal nyomatta az ironikus-szívatós dumáit, halálra röhögtem magam mindig.
2013. jan. 12. 22:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja és mi ez az erős fennmarad, a gyenge elpusztul duma? Túl sok Natgeo-t nézel szerintem.
2013. jan. 12. 22:07
 15/17 anonim ***** válasza:

"aki inkább meghunyászkodik, meg knssba marad, ha beszólnak neki, vagy a szerettének"

miért mit csináljon? Verje agyon szerencsétlen fogyatékost aki beszólt a csajának, és menjen börtönbe súlyos testi sértésért???

Te sem tudsz gondolkozni látom!

2013. jan. 13. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Az van kisfiam, hogy ma már mi nők is el tudjuk tartani magunkat és gyermekeinket, ha kell, mi is beszólunk a velünk bunkóknak. Ha csak a fajfenntartásról lenne szó, akkor elég a a pasi spermája, már bocs. Viszont igénylünk törődést, megértést, biztonságot, némi gyengédséget, ellenben utáljuk, ha a rommá vereti magát, agresszív velünk és gyermekeinkkel szemben. Úgyhogy kell a francnak egy agresszív állat.
2013. jan. 14. 00:13
 17/17 anonim ***** válasza:

A sok lány elsősorban a pénzes pasikat szereti, akár nyápic, akár izomagy, nekik elsősorban a pénz számít. Na már most, a pénzes pasik nagytöbbsége általában macsós, erőszakos illető. A társadalom díjazza az erőszakot - "az erősebb kutya bäszik" - és ez meg szörnyen imponál a nőknek.

A lány azt nem szereti ha a macsó, erőszakos illető őt kalapálja laposra, de hát ez meg "vele jár". Az izomagyú tahókra vastagon jellemző, hogy abszolút nem nézi, kinek sóz oda, a kedvesét és minden további nélkül helybenhagyja, mint bárki mást aki "felidegesíti".

2013. jan. 14. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!