Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok jó pasi, de képet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok jó pasi, de képet küldök lányoknak facebook-on, akkor mennyi esély van rá, hogy legalább egy lány azt mondja, hogy szeretne velem megismerkedni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 10. 18:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nézd, az, hogy a környezetedben nincs normális csaj, az pech. Persze nem tudom, hogy milyen környezetben forogsz. Az enyémben az összes tud főzni, gyereket nevel, iskolázott, munkája is van, nem egy közülük karitatív tevékenységet is végez. Nem tudom, ezen kívül még mit kellene felmutatnia?

Az, hogy társkeresőn évek óta egyetlen csajt nem találtál, azt mutatja, hogy nem megfelelőeknél próbálkozol. Talán neked kellene lejjebb adnod. Kár olyannál nyomulni, aki láthatóan önreklámnak használja a felületet és minden bizonnyal kuncsaftokra vadászik.

2013. jan. 12. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, én nő vagyok és elárulom neked, hogy igen, egy bizonyos pontig fontos a külső, de azért nagyon-nagyon sokat számít a magabiztosság, önbizalom, és az, hogy hogyan mutatod magad. Hidd el te is, hogy meg tudod csinálni és tedd eladhatóvá magadat! Bűvöld el a lányokat, igazából ez annyira egyszerű, csak sokszor túlbonyolítjátok. Légy kedves, előzékeny, figyelmes, hallgasd meg a lányt, facebookon nem ismerkednék mert az is azt mutatja, hogy élőben nincs merszed "kiállni". Inkább figyeld meg, hogy hol mozog és ott próbálj vele megismerkedni. Ja és ezek mellett pedig az is fontos, hogy a kémia stimmeljen. hát ja nem egyszerű :)
2014. júl. 4. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:

"Szia, én nő vagyok és elárulom neked, hogy igen, egy bizonyos pontig fontos a külső, de azért nagyon-nagyon sokat számít a magabiztosság, önbizalom, és az, hogy hogyan mutatod magad. Hidd el te is, hogy meg tudod csinálni és tedd eladhatóvá magadat! Bűvöld el a lányokat, igazából ez annyira egyszerű, csak sokszor túlbonyolítjátok. Légy kedves, előzékeny, figyelmes, hallgasd meg a lányt, facebookon nem ismerkednék mert az is azt mutatja, hogy élőben nincs merszed "kiállni". Inkább figyeld meg, hogy hol mozog és ott próbálj vele megismerkedni. Ja és ezek mellett pedig az is fontos, hogy a kémia stimmeljen. hát ja nem egyszerű :)"

Bizonyos pontig ja. Konkrétan a legtöbb nőt semmi nem érdekli azon kívül, h legyen a "pasy" jóképű, humoros, magabiztos (bunkó) alfahím.

"Légy kedves, előzékeny, figyelmes, hallgasd meg a lányt, "

A kedves, előzékeny srácok szokták megkapni a "maradjunk barátok" mondatokat, miközben a csaj titokban a falu bikája alá fekszik.

"Inkább figyeld meg, hogy hol mozog és ott próbálj vele megismerkedni. "

Igen, mert a magyar nők annyira nyitottak és kedvesek, h simán le lehet őket szólítani utcán, nem is vágnak pofákat és küldenek el.

"Ja és ezek mellett pedig az is fontos, hogy a kémia stimmeljen. hát ja nem egyszerű :)"

Kémia, kisugárzás, hja. Semmitmondó női mellébeszélés. Kémia alatt a nők azt értik, h legyél magabiztos, kemény, jóképű, nehezen elérhető.

Nem kötekedni akartam, csak általában a nő tanácsokat le kell fordítani, mert használhatatlanok.

2014. júl. 13. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!