Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó pasi, de képet küldök lányoknak facebook-on, akkor mennyi esély van rá, hogy legalább egy lány azt mondja, hogy szeretne velem megismerkedni?
1. Hány éves vagy?
2. Mégis mit jelent az h nem vagy jó pasi?
3. Nem facebookon, hanem való életben szoktál próbálkozni és ha igen akkor hogy?
Én nem vagyok ennek a netes ismerkedésnek a híve. Élőben jobban "el tudom magam adni". De ettől én férfi léttemre örülnék, ha egy hölgyemény megakarna ismerni akár interneten, akár élőben. Szerintem próbálkozz tovább. A női logikát sajnos senki sem térképezte még fel.
Ne add fel. Mindenkinek van egy párja valahol a nagy világban. Ja, meg írtad is, hogy egy tucat lánynak már tetszettél. Akkor mégsem lehetsz olyan "rossz pasi".
Mi lenne, ha inkább egy online társkeresőn próbálkoznál? Oda ezért járnak az emberek. Engem se vegzáljon senki a facebookon. Küldheti a fotóját, ha egyszer nem akarok ismerkedni.
Rakj fel magadról egy megnyerőbb (de azért valódi) képet, akinek bejössz, az reagálni fog.
# 9/9
Annyira látszik, hogy lány vagy, sz@rt sem tudsz arról milyen nehéz egy fiúnak baarátnőt szereznie. Főleg azért, mert ti lányok nagyon magasra teszitek a mércét és kb. a tökéletes herceget várjátok csak nem tudom, hogy miért, hiszen kb. egy lányt sem ismerek, aki a külsején túl bármiben kiemelkedőt tudna mutatni. A társkeresőkön már több éve fent vagyok és egy lány sincs a környezetemben, akinek kellenék, sőt kb. a lányok 90%-a szerintem rég nem is használja, csak ott fent van és kész, ráadásul alig van az én megyémben élő lány, sajnos nagyon nehéz fiúnak ismerkednie, ellenben a lányoknak meg nagyon is jó dolguk van, szinte semmit sem kell tenniük és jönnek a hódolók. Tudom, mert két lány tesóm van és nekik már rég volt pasijuk nem is egy, alkalmi is rengeteg nekem meg semmi sem jött még össze, pedig én idősebb vagyok tőlük.
Komolyan mondom sokszor azt kívánom bár én is lány lennék, sokkal boldogabb és teljsebb életet élhetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!