Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felszedni 6-7 kilót, hogy végre én is vonzó legyek a lányok számára? Miért ilyen nehéz híznom?
Speciális vitaminkészítményt kell szedni. De szerintem a Béres Csepp is megfelel, én attól tudtam hizni pár kilót pedig előtte ehettem akármit semmi sem látszott meg. Barátomat a belével műtötték előtte nagyon sovány volt mivel felszívódási zavarok voltak ugye a betegség miatt de amikor elkezdett szedni egy vitaminkészitményt akkor felszedett pár kilót és végre egészséges kinézete van.
Egyébként van aki kifejezetten a vékony fiúkat szereti, csak még biztos nem találkoztál olyannal.
Én sovány vagyok. Viszont nincs gondom a nők terén :-P Ne ettől várd a megoldást!
Hízni nem tudok, próbáltam már minden lehetséges módon: zabálva, testtömegnövelőkkel, vitaminokkal. Egyedül a mozgás segít valamennyit, de az sem tartós. 20 éve tartom a súlyom, se le, se fel ...
Ezt bírom:
A nők akik nagyrészt hízásra hajlamosak, nekik állandóan éhezniük kell mert egy nő legyen sovány!
A férfiak nagyrészt gebék, mert gyors az anyagcsréjük, ők meg kitömött mackós vagy izomkolosszusok akarnak lenni, mert egy férfi legyen nagydarab!
Imádom ezt, hogy egy-két kivétellel mindig a természet ellen kell ténykednie mindkét nemnek...
A nők koplalnak, a pasik meg kondiznak...
Milyenek lennének, ha nem lenne média? Mint régen. A nők élveznék a sütizést, szép molett tehénkék lennének (=faros-bögyös menyecske), a pasik meg hájpacnik, vagy kis csutfaszok, de a menyecskéknek jó lenne az is :)
Nem azért mondom, mert kövér vagyok (53 kiló vagyok), csak tényleg annyira hülye ez a világ...
Szerencsére én ehetek, de ha kissé túlzásba viszem akkor feljön egy-két kiló, de úgy általában normál súllyal és mindig úgy gondolom, hogy de jó lenne tök karcsúnak lenni mint egy modell...
Sajnos ez tényleg egy ördögi kör, játszás a természetes ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!