Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felszedni 6-7 kilót, hogy végre én is vonzó legyek a lányok számára? Miért ilyen nehéz híznom?
11:17 ezt cűfolnám. Sovány vagyok (185/68), 6 hónapig jártam konditerembe, két részre osztva, eső 3 hónap minden nap lejártam 1.5 órára, bemelegítés és egy adott testrészre koncentrltam minden nap külön.
Második három hónap bodybuilderről leszedtem edzéstervet, szépen leíták mi hogy merre, betartottam 6 hónap alatt összesen minimális fejlődés. étrendkiegészítő vitamin kondibérlet ez így csak 20k per hó. Enni is kellet volna, de sajnos arra képtelen vagyok (Egyszerűen nincs étvágyam). Így munkanélküliként feladtam és nem dobok ki 20k-t a semmiért
Örülj neki...szerencsés vagy. Ha én édességeken élte volna már gurulnék.
De ne akarjátok már megmagyarázni, hogy a mekis kaja nem hízlal mert besz@rok...
Vannak emberek akiknek olyan az anyagcseréjük, hogy nekik teljesen mind1 mit esznek, de nem ez az általános!
És azt se mondtuk, hogy ezzel próbáljon valaki hízni,nem kell mert egy szutyok az egész mcdonalds....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!