Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnak hittem de beleszerettem mit tegyek? :D
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja megismertem egy lányt akivel nagyon jó barátok lettünk sokat lógtunk együtt és a bizalmasává váltam mindent velem beszél meg szinte.Hogyan tudnám úgy elmondani neki az érzéseimet?És ha ő csak barátként bír rám tekinteni akkor mi van?2009. aug. 27. 22:55
11/12 anonim válasza:
Figyelj, én ugyanebben a cipőben járok. úgy érzem megtaláltam azt a lányt akit mindig is kerestem, de ő csak a legjobb barátom akar lenni. Közben persze nézegeti a fiúkat. Régebben mondta hogy lehetne több is, de ez mostmár tabu. Szerintem nem nagyon lehet egy
12/12 anonim válasza:
egy fiú meg egy lány jó barát, mert egy harmadik személy úgyis belép, és akkor vége az egésznek. De lehet hogy megéri kockáztatni. de látod ezt én sem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!