Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Barátnak hittem de beleszerett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnak hittem de beleszerettem mit tegyek? :D

Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja megismertem egy lányt akivel nagyon jó barátok lettünk sokat lógtunk együtt és a bizalmasává váltam mindent velem beszél meg szinte.Hogyan tudnám úgy elmondani neki az érzéseimet?És ha ő csak barátként bír rám tekinteni akkor mi van?
2009. aug. 27. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Monnd meg hogy szereted.Ha barátként tekint rád akkor vagy barátok maradtok vagy elválnak útjaitok.Utóbbira szavaznák mert ha szereted nem bírnád ha csak a barátja lehetnél.
2009. aug. 27. 22:58
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
"Veled beszél meg mindent szinte"... Húúú.. Ez nekem nagyon olyan barátként-tekintek-rád dolog a lány részéről. Nehogy pofára ess, ha letámadnád. Jártam már rosszul emiatt. Figyeld a jeleket, hogy ő akar-e többet, ha nem, akkor maradjatok barátok. Vagyis próbálj meg a barátja maradni, ha úgy érzed. :)
2009. aug. 27. 23:10
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
szerintem, ha egy sötét éjszakán megy hazafelé, jól erőszakold meg! sokat segít, hidd el. tapasztalat.
2009. aug. 27. 23:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy ez részemről nem barátság és az ő részéről is több erre ez jött. De azt mondta még maga sem tudja mit akar..:S
2009. aug. 27. 23:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Férfi és nő között barátság nincsen. Ezt jó ha tudod. Tehát ő is érez valamit teirántad.
2009. aug. 30. 10:20
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Üdv!

Kapd le, mit szarakodsz?? :-DD

2009. aug. 30. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
kockaztass!!!!!
2009. aug. 30. 13:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Szia!én is ugyanebben a helyzetben vagyok.Sztem csak várni tudsz ha nem tudja mit akar...vagy a barátja maradsz,vagy nem beszéltek egy darabig,ez a két megoldás van,én se tudom,hogy mit csináljak,szval nemigen tudok tanácsot adni,csak ezt.
2009. aug. 30. 17:04
 9/12 anonim válasza:
Írtad hogy,a lány sem tudja voltaképp hogy,mit is akar ha,annyira nagy érzései lennének te feléd mint neked van ő felé akkor illene tudnia hogy,mit akar úgy komolyabban tőled .Viszont te többet érzel íránti mint egy barátság próbálj meg felé úgy nyitni hogy,érdemesnek találjon egy komolyabb párkapcsolatra pl:mindig kedveskedj neki valami szép bókkal PL: milyen csini vagy ,milyen finom illatod van ,vagy lenne e- kedve veled moziba menni pl vegyél neki egy szál vörös rózsát vagy puhatóld ki mit szeret hobbikra gondólok vagy melyik a kedvenc együttese vagy virágja vagy mi egy rég óta dédelgetett álma aminek talán a megvalósításában számítha rád legyen az bár mi is szóval lássa és érezz azt hogy,te egy rendkívűl komóly gondólkodású egyenes őszínte srác vagy és ezek fényében tükrében talán fogja tudni hogy,mit is akar tőled vagy fel figyel rád de nem mint barát hanem mint egy nő a férfira a leendő ki szemeltéje sok sikert fel a fejjel .
2009. aug. 31. 03:32
 10/12 A kérdező kommentje:
Na köszi a válaszokat mindenkinek! Egyébként sose volt köztünk kimondva, hogy barátok lennénk csak annyi, hogy nem vagyunk együtt. Elszoktam hívni sok helyre és el is jön velem szerintem az a baj, hogy én vagyok egy barom és nem érzékelem a jó pillanatokat...:S
2009. aug. 31. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!