Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, butaságot követek el azzal, ha mostantól nem erőlködöm én a lányok felkeresésében? Ha nem fogok többé én első lépést tenni?
Van több lány ismerősöm, akikkel szoktam beszélni, sajnos egyelőre még csak neten, de nem szeretem ezt, és szorgalmaznám a személyes talit. Ám azt vettem észre, hogy folyton nekem kell keresnem őket, maguktól nem jut eszükbe, csak egy-kettőnek max., hogy rám kérdezzenek. Hülyeség, ha mostantól leállok az aktívkodással?
F25
nem értelek kérdező...értékeljem azt, h a leendő barátnődért mit meg nem teszel, hogy neki jó legyen, ez nekem hol jó? :)
akkor te meg értékeld légyszíves, h most írtam meg épp egy sms-t valakinek, puszta jófejségből
nem mindig, csak párkereséskor, olyankor nagyon érdekel másnak mi a jó, hanem a saját igényeim után megyek, egyéb esetben teljesen szociális lény vagyok
a kérdésedre, ha nem lógnak a nők nálad még a kilincsen, akkor nagy valószínűséggel érmes lesz utánamenned a dolognak, ha nunit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!