Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a teendő, hogy kéne viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő, hogy kéne viselkednem, nagyon kínos?

Figyelt kérdés

2 hete járok egy lánnyal, úgy gondolta, hogy bemutat a családjának.

Amikor mindannyian az asztalhoz ültünk leesett az állam, mert pont a nővérével veszítettem el a szüzességem anno, amikor még qrválkodott egyetem előtt.

Ennél kellenetlenebb helyzetet nehéz elképzelni, de tényleg ez történt, rohadtul nincs kedvem kétkedőket győzködni..

Mi a francot tegyek?

2013. jan. 8. 22:03
1 2
 11/13 anonim válasza:

mondjuk ez is igaz teényleg...inkább NE MOND EL

ha késöbb megtudja és kérdöre von még mindig kitudod magadbol magyarzni elmondani, hogy miért nem akartad elmondani neki stb.

2013. jan. 8. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha évekkel ezelőtt történt és egy alkalom után megismer akkor vagy az arcmemóriája páratlan, vagy nagyon kevés volt a kuncsaftja. Én biz Isten nem ismerném meg azt a csajt akivel 5 éve egyszer összejöttem. Egyébként hallgass, nem tudja bizonyítani.
2013. jan. 8. 22:35
 13/13 Berlin ***** válasza:
Hidd el, ebben a szituban nem neked lenne kellemetlenebb ha kiderülne az igazság! Szóval ha csak nem akarja, hogy a családja megtudja hogy egy .urva, hallgatni fog.
2013. jan. 8. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!