Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik, ha bókolnak nekik?
Figyelt kérdés
Megdicsérem a ruhájukat, jól nézel ki, jó áll a hajad, klassz a fülbevalód stb.
Bejön ez még a mai lányoknak?
+ Lehet ebből szerelembe ejteni egy lányt?
#divat #szüzesség #ajándék #szexualitás #fogamzásgátlás #randizás #párkapcsolat #pénz #bókolás #òvszer
2013. jan. 8. 20:44
11/19 A kérdező kommentje:
A plusszos kérdés csak kiváncsiságból kérdeztem, én annak is megmondom, hogy jól áll valami, akivel nem szeretnék járni. (de jóban vagyok vle azért)
2013. jan. 10. 16:20
12/19 anonim válasza:
Szerintem minden lány szereti. Talán csak a mikéntje egyénfüggő.
Hogy ezzel szerelembe lehet e ejteni egy lányt? Ugyanúgy egyénfüggő. Az biztos, hogy én nem ettől leszek szerelmes valakibe.
13/19 anonim válasza:
Ez helyzettől is függ, mivel egyes lányokat egy szórakozóhelyen állandóan letámadják bókokkal, és ha te vagy a 13., akiről azt gondolja, hogy na már ez is le akar fektetni, akkor nem veszi túl jól. Alapvetően azért minden lány szereti, ha megdicsérik, hiszen egy ember nem sok bókot szokott kapni a nap folyamán.
14/19 anonim válasza:
Perszehogy szeretjuk! :-)
De nem hiszem, hogy ezert, mert megdicsered. Azt O erzi, hogy szeret vagy nem. Ez nem a dicseretek menyisegetol fugg. Szerintem. De teny, hogy jol esik, ha dicsernek. :-P
18/l
15/19 anonim válasza:
Ez lányfüggő. Én például a romantikusabb fajtából vagyok, imádom a bókokat, szeretem hallani, hogy szépnek tart. 16/L
16/19 anonim válasza:
Dehogy szabad bókolni le kell hordani a földig és közben egy másik lányt dicsérgetni,akiről biztos,hogy tudja,hogy nem elég szép.Bizony fel fog robbani az irigységtől!
17/19 anonim válasza:
Igen, szeretik. (Egy mai lány)
+Nem. De ha szimpatikus vagy neki, elpirul.:)
18/19 WheneverYouWant válasza:
Tetszhet nekik ha elég kreatív vagy... ezekhez az alap dolgokhoz tegyél hozzá mindig valamit:) Szerelmes ezért nem lesz beléd senki... és nem szabad túlzottan sokszor mondani ilyet.
19/19 anonim válasza:
PERSZE, hogy szeretik ha bókólnak nekik viszont ha te nem tetszel neki akkor nem hiszem, hogy ettől fog belédszeretni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!