Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az ilyen?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel beszélgettem, mikor felhoztam, hogy már kipróbálnám, milyen csókolózni. (14 éves vagyok, barátnőm 15, mindketten lányok vagyunk, és NEM egymással próbálnánk ki..xd) Elkerekedett szemekkel nézett rám, hogy milyen perverz vagyok, hogy 14 évesen érdekel a csók, mert a normális emberek csak 18 évesen smárolnak .. Meg volt egy fiú, aki neki elméletileg bejött. A fiú elhívta egy randiszerűségre, a barátnőm pedig sikítva jött hozzám, hogy úr isten, most mit csináljon, mert ő nem akar elmenni, mert fél, stb.. És a végére kitalálta, hogy akkor ő pont nem ér rá.. Normális az ilyen ember? Vélemények róla? Én kicsit kiakadtam, hogy szerinte az emberek 18 évesen csókolóznak először..2013. jan. 6. 15:28
2/4 anonim válasza:
nagyon gyerekes a barátnőd...ilye korban már nem egy ember az első szexuális élményen is tul van:D....sztem abnormális de hagyd majdrájön hogy hülye volt.......de lehet későn_P
3/4 Tomikazu válasza:
A barátnöd még parázik a párkapcsolatoktól
Nyugi még én is XD
Tomi/15
4/4 A kérdező kommentje:
De nem értem, ha fél, akkor miért mond nemet, ha a FIÚ hívja el randira? Ő meg csak annyit mondott, hogy ááá nem is tetszik...
2013. jan. 6. 16:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!