Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy dundi lány tényleg eláshat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy dundi lány tényleg eláshatja magát?

Figyelt kérdés

Hónapok óta szakított velem a barátom, és úgy érzem, ő volt az utolsó ember a földön, aki nőként tekintett rám mégha csak ideiglenesen is. Azóta hiába járok heti 3x bulizni, ide-oda, senki sem akad, aki észrevenne, akinél pedig próbálkozom, mind közli, h kedves vagyok, de nem jövök be.

Akkor nekem ennyi volt a szerelem?

28/l

2013. jan. 5. 00:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Mit kell siránkozni, meg mélydepresszióba esni, amiért szakítás után nincs azonnal újabb jelentkező? Mire vársz, most komolyan? Egyik nap szakítasz, másnap meg már jöjjön az újabb hódoló? Nem a dundisűgoddal van baj, hanem a hozzáállásoddal. Bombanők is vannak, akiknél akad pár hónap magány. Akkor most mit siránkozol?
2013. jan. 5. 05:12
 12/16 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes,h lefogyni eszed agaba sincs. Én ezt nem szeretem a kövér emberekben azon kivul h esztetikatlan
2013. jan. 5. 08:12
 13/16 anonim ***** válasza:
54%

100+ voltam, mikor megismertem párom.

Ennek 7 éve és a mai napig leszólítanak, pedig bulizni sem járok. :)

2013. jan. 5. 11:45
 14/16 anonim ***** válasza:
45%

Először is...van különbség a molett, és az 500 tonnás drabál dömper hízósertés, zsírostúró között.

Meg aztán le is lehet ám fogyni. Könnyebb, mint leszokni a kábcsiról, és az is sikerül nagyon sok embernek. Persze manapság divat a genetikát hibáztatni két sajtburger betolása közt, mint fogyózni, de csodákat nem várok.

2013. jan. 8. 02:30
 15/16 nimloth válasza:
155 cm vagyok, 42 kg és 21 éves. nem volt még barátom. nem az alkatodon múlik.
2013. jan. 10. 22:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Függ attól hogy néz ki első benyomásra. Mert attól, hogy valaki dundibb lehet nőies alakja (homokóra) ami egy plusz a javára, vagy ha alacsonyabb (egyik gyengém), meg ha nagyobb melle van az is. De amúgy egy személyes találkozás során ha szimpatikusnak találom meg hasonlók, akkor akár egy dundibb lány is jöhet. (Zárójeles megjegyzés az utolsó válaszadó szimpinek tűnik) :D
2013. ápr. 25. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!