félvállas jó, de a szilikonpántot felejtsd el. a pánt nélküli szerintem nem áll jól, pláne ha erős vagy vállban és mellben. Sima bő póló. Tudod a kevesebb néha több ;)
2012. okt. 29. 18:13
3/10 anonim válasza:
én is kicsit ducibb vagyok, de olyan.. mindenhol kerek :) van fenekem is, hasam, mellem, karom, stb.. de engem különösebben nem szokott meghatni mások véleménye. általában szűk fekete magasderekú szoknya az alap, hozzá valamilyen blúz, betűrve, egy blézer, és egy magassarkú (persze mindez igényesen, úgy hogy a combomon meg a dekoltázsomon kívül ne legyen ki semmim..). kis csalás, ha veszel fel karcsúsító fehérneműt :) de ha ennyire nem szeretnéd 'mutogatni magad', akkor én is inkább a félvállas fölsőt javaslom :) ha szeretsz nőiesen öltözködni, akkor én a helyedben tuti megpróbálnék egy kicsit merészebb összeállítást, hidd el, nem csak a nagyon vékonyaknak áll jól.. :)
2012. okt. 29. 18:21
4/10 A kérdező kommentje:
1. A combom és a hasam ami az átlagtól nagyobb. Akkor ez melyik forma?
2. A szilikon pánt miért nem? Helyette a sima?
3. Mi az, hogy merészebb?
2012. okt. 29. 19:25
5/10 anonim válasza:
Félvállas felső szerintem is.
Pántnélkülit semmiképpen sem, az a vékony lányoknak áll jól.
Szilikonpántot felejtsd el, mert rémesek. Félvállas felsőhöz jó a sima vagy a pántnélküli melltartó.
2012. okt. 29. 20:03
6/10 anonim válasza:
merészebb alatt pl a szoknyára gondoltam. írtad h farmerban szoktál leni, próbálj ki esetleg egy szoknyát :)
2012. okt. 29. 20:05
7/10 anonim válasza:
ez akkor körte testalkat :) a szilikonpántot azért felejtsd el mert rémesen néz ki..
2012. okt. 29. 20:05
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :)
2012. okt. 29. 20:38
9/10 anonim válasza:
Én sem vagyok vékony,mégis felvehette egybe ruhákat,feszülős ruhákat,csak a fazon nem mindegy!Ugyan úgy felöltöztem mint 1 vékony csaj!Pánt nélkülit nem nagyon tudok hordani,pláne melltartó nélkül
2013. dec. 29. 11:36
10/10 anonim válasza:
Attól függ hány fok van és mennyire akarok kiöltözni.
Általában vagy dekoltázst vagy lábat villantok.
Az a vonalú szoknya nagy kedvencem, vékony derakat csinál, de térd alatt értőt nem veszek fel soha, mert összenyom.
Dekoltázst nem nehéz csinálni 75 G ből, igyekszem ízlésesen megoldani. Inkább arra próbálok ügyelni, hogy max 1/4 ét tegyem ki, mert már az is látványos. Pántnéküli kilőve, az a 1,5 cm kell hogy tartson, különösen ha táncolok.
Emellé általában nadrágot veszek, farmert vagy szövetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!