Ez a ruha, hogy áll? Jó lesz ez bulizni?
Figyelt kérdés
Igazából az érdekelne , hogy nagyon béna az alakom miatt? Mert ugye felül elég vékony vagyok , de a csípőm meg széles , szóval ez így lehet béna, mert látni, hogy eléggé kihozza az alakot ez a ruha.
23L
2012. szept. 25. 21:46
1/23 anonim válasza:
szerintem jó az alakod, a csípőd nóies
de elfelejtettél szoknyát húzni, te lány! :D
miért kell ribinek öltözni, lányok?
2/23 anonim válasza:
Ez így jó ahogy van! Tökéletes!!!
3/23 anonim válasza:
Bocsi,de szerintem kicsit hülyén néz ki, az úszógumid miatt..
4/23 A kérdező kommentje:
köszi, de ezt mondom, az nem "úszógumi" hanem ilyen széles ott a csontom tulajdonképpen. fogyni onnan nem tudok, mert nincs ott háj.
2012. szept. 25. 22:19
5/23 A kérdező kommentje:
sajna ilyen béna az alakom
2012. szept. 25. 22:21
6/23 anonim válasza:
Jah,akkor bocsi! De amúgy szép alakod van, meg buliban a félsötétben úgy se veszik ezt észre..Legalábbis szerintem nem igazán! Ja meg vannak azért sokkal durvábban kinéző csajok is buliban, neked ez miatt nem kéne izgulnod:)
7/23 A kérdező kommentje:
köszi.:) igen sötétben úgysem annyira látszik!!:D meg azért nem vagyok egy 100 kg-os . lehet tényleg kicsit furi, de úgy gondolom ez még a türhető kategória..meg annyira tenni se tudok ellene..:/
2012. szept. 25. 22:34
8/23 anonim válasza:
Elsővel értek egyet... A felsőd tök jól áll, és az alakod is szép (ne aggódj már miatta, milliók cserélnének veled!!!), de alulra is felvehetnél valamit. Konkrétan majdnem kivan a feneked. Ha kifejezetten szobáramenési célzattal mész bulizni, akkor hibátlan, de minden más esetben gondold át még egyszer.
9/23 anonim válasza:
Sztem csinos vagy, én odamennék hozzád. :)
10/23 anonim válasza:
Tény, hogy van egy kis háj ott, ahol a bugyi bevág oldalt (gondolom ezt nevezte az egyik előző úszóguminak), az ellen viszont lehet tenni, ha akarsz.
Az alakoddal viszont semmi gond, a nőknek általában szélesebb a csípőjük (ez tök természetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!