Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy dundi lány tényleg eláshatja magát?
Hónapok óta szakított velem a barátom, és úgy érzem, ő volt az utolsó ember a földön, aki nőként tekintett rám mégha csak ideiglenesen is. Azóta hiába járok heti 3x bulizni, ide-oda, senki sem akad, aki észrevenne, akinél pedig próbálkozom, mind közli, h kedves vagyok, de nem jövök be.
Akkor nekem ennyi volt a szerelem?
28/l
Engem nem áshat el!
--------///--------------/
Kisugárzás kérdése, ha lenne önbizalmad, ami látszik hogy a béka segge alatt van, akkor menne így is.
Tehát pár út van, hogy legyen., az egyik a fogyás ezek közül.
Írj nekem privátba!
Duci kedvelő vagyok!
84/169 cm
arányos alkatú
Szerintem nem a külsőddel van baj, hanem az önértékeléseddel...
Talán a szakítás miatt van. Vagy rosszul ismerkedsz.
Alapból soha nem voltam csontsovány, de arányos alkattal rendelkezdtem, jól oszlik el rajtam a súly. Nagy mellek, vékony derék, nagy popsi...szóval igazi homokóra alkat vagyok.
Egy bizonyos betegség miatt szednem kell egy gyógyszert, aminek a mellékhatásaként 20 kg-ot szedtem fel. 173 cm-emhez 90 kiló lettem. Letargiába estem, hogy én aztán most tuti, hogy nem találok pasit magamnak. Ez így is volt.
Aztán egy nap felkeltem, és azt mondtam magamnak, ha saját magamat lesajnálom, akkor más miért ne tenné? Miért ne viselkedhetnék úgy, és érezhetném úgy magam, mint egy bombanő? És láss csodát, hirtelen akadtak jelentkezők, mert végre én magam is elhittem, hogy jól nézek ki.
Ne érts félre, ducinak, kövérnek lenni nem jó dolog. Nem csak esztétikai szempontból mondom, hanem egészségügyi szempontból is.
Sajnos a betegségem miatt szörnyen nehezen csúsznak le rólam a kilók, pedig napi 45 percet futok, és egészségesen táplálkozom.
És nem azért akarok lefogyni, mert csúnyának érzem magam, hanem azért, hogy egészségesebb lehessek. :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!