Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam holnapra?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe szerelmes vagyok már elég régen, de eddig még nem igazán volt bátorságom bármi számottevőt is lépni. :/ Minden szombat este 6 tól fél 9 ig a debreceni jégcsarnokban jégdiszkó van, én szoktam menni, elég sokat, de egyedül nem az igazi, kicsit unalmas, és arra gondoltam, hogy elhívom a holnapira. Most amúgy sem találkoztunk már egy ideje. :/ szerintetek ez jó ötlet? Mármint segíthet valamit rajtam, és a helyzeten?2013. jan. 4. 21:52
11/14 A kérdező kommentje:
nem tudom miért, személyesen tök jól elbeszélgetek akárkivel, de telefonon másokkal simán ott is, de vele telefonon valahogy sose tudok értelmesen beszélni, egyszerűen csak nem tudok összefüggően beszélni vele telefonon! :/ nem vagyok rá büszke de nem tudok mit csinálni vele! :/
2013. jan. 4. 22:42
12/14 anonim válasza:
hát lenne még pár ötletem , ha érdekel írj privit
14/14 A kérdező kommentje:
Tegnap este nemigazán sikerült beszélni, mert buliban volt és nem volt abban az állapotban, majd most, délelőt lehet h elmegyek hozzá, vagy megpróbálom facen megint!
2013. jan. 5. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!