Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az igaz, hogy ha egy lány nagyon szép/túl szép nektek, akkor "féltek" tőle?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 20:50
21/38 anonim válasza:
Kérdező, a következőket képzeld el! Férfi vagy. Senki nem megy oda hozzád, neked kell lépned. Kismillió dolog van, ami befolyásolja a sikerességedet és elég egyetlen apró hiba, hogy kudarcot valljál. Akkor pedig az önbecsülésedet zúzzák szét, ami talán a legfájóbb egy férfi számára.
Ha nőnek születik valaki, akkor egy minimális nyitottság és akár enyhén vonzó külső esetén is többen érdeklődnek utána. Kiemelkedő szépség esetén már hatványozottan igaz, akár egy hadseregnyi rajongója is lehet és nem győzi számolni a bókokat. egy ilyen embernek semmit nem jelent, ha közelítesz felé, elkönyveli egy sokadik szerencsétlen próbálkozásának. EZt pedig senki nem szeretné átélni.
22/38 anonim válasza:
Hát ez az, hiába vagyok helyes mégse jönnek oda a lányok és szólítanak le:D max néznek rám olyan furán..
23/38 LeftBehind válasza:
A 21-es egész jól összefoglalta a dolgokat. Van még1 dolog a nőkben amit gyűlölök,az pedig a pletyka. Ezek mindent kibeszélnek egymás közt és ha pont kifogsz egy rosszindulatúbbat,aki kreatívan küld el téged a francba,másnap már mindenki tudja,hogy mekkora szerencsétlen vagy. Ez fokozottan igaz kisvárosokra és falvakra.
24/38 A kérdező kommentje:
az ilyeneket én sem értem:/
2013. jan. 4. 21:56
25/38 anonim válasza:
Leftbehind, igen. Az ilyenek miatt történik, hogy sok srác kénytelen elköltözni messzire, ha akar kezdeni valamit magával. Mex DeLuxe, aki ma az egyik csajozós guru, is mesélte, hogy a karrierje akkor kezdődött, amikor Balatonalmádiból a haverjaival együtt elköltözött Pestre. Az egyik videójában mesélte ezt és azt is, hogy a csajok úgy leellenőrizték, hogy (ez már saját észrevételem) még a Nemzetbiztonsági Hivatal sem tenné különbül.
26/38 anonim válasza:
Én nem félek,bármelyik szép lányhoz odamegyek,ha arról van szó,mivel egy jó kiállású helyes gyereknek tartanak,ezért van egy egészséges önbizalmam...voltak már nagyon szép barátnőim,de egyik sem adott érzelmileg annyit,mint egy kevésbé annyira szép lány,tehát ezért,ha csak nem fog meg benne valami,akkor nem megyek oda hozzá,hiába ül ott magányosan,elsőre azért lejön az,hogy mennyire flegma vagy elutasító.22/F
27/38 anonim válasza:
Hát igen van ilyen amíg el nem mondtam neki
28/38 anonim válasza:
Én csak nem ltom értelmét annak, hogy bepróbálkozzak nála, mivel tisztában vagyook azzal, hogy nem vagyok egy top pasi és egy ilyen szép lány biztos valami atom jó külsejű pasira vágyik, ami én sosem voltam és sosem leszek. Másrészt a mai szép lányok nagyon el vannak szállva maguktól és kegyetlenek tudnak lenni a náluk bepróbálkozó fiúkkal. Engem már rondázott le lány, aki még csak nem is volt top jó csaj pedig, csak egy buta kis tini...
29/38 anonim válasza:
Utolsó, azért ez nem feltétlenül igaz. Az igazán szép lányok azért szépek mert nagyon kedvesek és aranyosak, ez kiül az arcukra, látszik a szemükben, a mosolyukban, stb:)
30/38 LeftBehind válasza:
Sajnos én már ebbe a csapdába is beleestem. Volt egy lány,aki nagyon kedvesnek látszott. Kiderült,hogy csak a barátaival az,amint olyannal találkozik,akin nem tetszett neki valami,rögtön rosszabb lett mint maga az ördög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!