Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Az igaz, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az igaz, hogy ha egy lány nagyon szép/túl szép nektek, akkor "féltek" tőle?

Figyelt kérdés

2013. jan. 4. 20:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

általában beképzeltek/mások megnézik/nagyobb az esély h meg csal, mert többen megkörnyékezik

kb ennyi amiért tartunk tőlük.

2013. jan. 4. 20:54
 12/38 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk, egyedül ülne egy kávézóban, oda én étek hozzá?
2013. jan. 4. 20:55
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Valójában attól tartok (legalábbis én), hogy a sok jelentkező közül nem én leszek a befutó, bármit próbálok, és van egy olyan hülye tulajdonságom, hogy nem viselem el a vereséget. (#1 vagyok)
2013. jan. 4. 20:56
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem átfut az agyamon,hogy biztos rib@nc és azért hagyom is az ilyeneket a francba.Tudom,hogy ez általánosítás,de így jobban lehet szűrni.Hozzáteszem,ezért is vagyok egyedül még mindig.Szóval nem biztos,hogy az én elképzelésem a legjobb.
 15/38 anonim ***** válasza:
100%

1. A lányok nem harapnak. Vagy ha igen, azt szeretem :P

2. "Túl szép" lány nem létezik.

Természetesen vannak önbizalom hiányos vagy komplexusos egyedek, de nem kell általánosítani, hogy mindenki ilyen. Sőt, ők alkotják a kisebbséget.

16/38 anonim ***** válasza:
100%

Akár társaságban is leszólítaná az ember.

DE tapasztalatokból adódóan szép lány=nagy egó is.NEM MIND.

Aztán ha nem vagy egy bret pity akkor néha elég keményen elküldenek.De úgy,hogy az embernek kedve lenne leugrani egy tetőről...

Sokan ettől tartanak

2013. jan. 4. 20:57
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Nem, mint ahogy máshoz sem. Egyrészt nem azért megyek oda, másrészt valószínűleg ő sem egy vadidegen nyomulására vár egy kávézóban.

2013. jan. 4. 21:00
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Megmondom őszintén, sokszor szinte dermesztően hat rám, ha egy nő különösen szép. Azért, mert a mai világban ez szinte emberfeletti hatalmat jelent és én semmit nem tudok szembeállítani vele.Ha gazdag, befolyásos és rendkívül jó külsejű lennék, akinek már voltak komoly sikerei előtte, akkor sokkal bátrabban meg merném szólítani és messze felszabadultabban viselkednék vele.

enélkül viszont nem tudom, mit érnék el nála.

19/38 anonim ***** válasza:
100%
Az elöttem válaszolók összefoglaltak mindent :D
 20/38 anonim válasza:
Nem tőle, hanem attól, hogy nem vagyunk elég jók. Senkinek sincs akkora önbizalma, mint amekkora látszik.
2013. jan. 4. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!