Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek előfordul, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordul, hogy azért nem próbálkoztok egy lánynál, mert úgy érzitek, túl jó csaj hozzátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 17:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tök gáz. Főleg ha a lány még jeleket is küld, hogy tetszel neki. akkor mért nem mész oda hozzá?

pl. a barátomnál is én kezdeményeztem mert ő nem mert odajönni hozzám :D :D

2013. jan. 4. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, elég gyakran. Bár az igazsághoz hozzátartozik, h hozzám mindenki jó csaj. Viszont a csajok sose jönnek össze olyan sráccal, aki náluk csúnyább, szal van alapja a dolognak.
2013. jan. 4. 18:14
 13/14 anonim ***** válasza:

6/12-es vagyok.

Én elég nővel próbáltam csak barátkozni, aki jobban néz ki, de valamilyen a képembe röhögött (nem vicc), volt olyan hogy sértegetni kezdett.

Úgye ha a pasi odamegy a nőhöz, az egyértelműen az ismerkedés jeleit mutatja, és 20 az 1-hez hogy valaki szóbaállna többször is velem!

Nem tudom hány ilyen lánnyal ismerkedtem, egyedül 1 volt akivel tényleg tudtam beszélgetni, és nem az volt az álma hogy egy izmos és idősebb vadállattal legyen együtt.

2013. jan. 4. 18:16
 14/14 anonim ***** válasza:
12-es nem nagyon értem amit írsz, mi az hogy a lányok nem jönnek össze olyan sráccal aki csúnyább tőlük, hát könyörgöm nem a lány dolga hogy szebb legyen? A válaszok alapján a legtöbb hiba itt a fejekben van, ok nem tudom milyen lehet ha visszautasítanak nincs jogom pampogni de ha egy csaj megalázó, lekezelő stilussal válaszol nem örülni kéne inkább hogy egy ilyen szarral nem lett semmi komolyabb?
2013. jan. 5. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!