Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek előfordul, hogy azért nem próbálkoztok egy lánynál, mert úgy érzitek, túl jó csaj hozzátok?
Én felmérem elsőnek a terepet.
Ha a számomra "extrás" csajról lesül hogy egy válogatós akkor hagyom békén. De volt már olyan aki úgymond "jó adottságainak" függvényében is adott lehetőséget ismerkedésre. Még akkor is ha nem vagyok egy macsó.
Általában már a megszólítás után rájövök hogy kinek mi az első benyomása rólam.
Két probléma van veled amit orvosolnod kell.
Az önbizalom és a negatív önkép. Amíg ezt nem rakod helyre nem lesz esélyed vagy csak nagyon kicsi (pláne akkor ha meg se próbálod). A nőknél alapvető hogy legyél határozott és dúslakodj az önbizalomtól. Ha parázol vagy félsz azt egyből leszűrik és beraknak egy skatulyába....
A kommentem abszolut szvsz. készült. Ja és felejtsd el ezt a szebb nálam jobb nálam-ot...
Akiknek van ilyen tapasztalata.. Mennyire tudjátok alátámasztani azt, hogy a legeslegszebb (a tényleg feltűnően szép) nők a legkedvesebbek és a legnyitottabbak?
Én valahogy eddig azt láttam, hogy az átlagos/kicsit szebb lányok között nagyon sok a bunkó, de olyan istenigazából gyönyörű nő még sosem volt velem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!