Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek előfordul, hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordul, hogy azért nem próbálkoztok egy lánynál, mert úgy érzitek, túl jó csaj hozzátok?

Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Igen, mivel nem vagyok valami önbizalomban gazdag, gyakran előfordul.
2013. jan. 4. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen nagyon sok esetben igy van.
2013. jan. 4. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
Úgy ezzel mint az első válaszoló. :-/
2013. jan. 4. 17:59
 4/14 anonim válasza:
Most is ez van..azért nem vallom be neki, mert nem hiszem el,hogy egy ilyen szép lány...
 5/14 A kérdező kommentje:
És akkor akiknél próbálkoztok, azoknál azért, mert úgy gondoljátok, "na, ő elég ronda hozzám", vagy hogy megy ez? Vagy akkor inkább nem próbálkoztok senkinél?
 6/14 anonim ***** válasza:

Én felmérem elsőnek a terepet.

Ha a számomra "extrás" csajról lesül hogy egy válogatós akkor hagyom békén. De volt már olyan aki úgymond "jó adottságainak" függvényében is adott lehetőséget ismerkedésre. Még akkor is ha nem vagyok egy macsó.

Általában már a megszólítás után rájövök hogy kinek mi az első benyomása rólam.

2013. jan. 4. 18:02
 7/14 A.Romanov ***** válasza:
Én bepróbálkoztam egy fotómodellnél is, baromi kedves volt velem, kár hogy már volt barátja... Pedig nem vagyok szebb az átlagnál sokkal, max 8/10
2013. jan. 4. 18:02
 8/14 anonim ***** válasza:

Két probléma van veled amit orvosolnod kell.

Az önbizalom és a negatív önkép. Amíg ezt nem rakod helyre nem lesz esélyed vagy csak nagyon kicsi (pláne akkor ha meg se próbálod). A nőknél alapvető hogy legyél határozott és dúslakodj az önbizalomtól. Ha parázol vagy félsz azt egyből leszűrik és beraknak egy skatulyába....

A kommentem abszolut szvsz. készült. Ja és felejtsd el ezt a szebb nálam jobb nálam-ot...

2013. jan. 4. 18:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Akiknek van ilyen tapasztalata.. Mennyire tudjátok alátámasztani azt, hogy a legeslegszebb (a tényleg feltűnően szép) nők a legkedvesebbek és a legnyitottabbak?

Én valahogy eddig azt láttam, hogy az átlagos/kicsit szebb lányok között nagyon sok a bunkó, de olyan istenigazából gyönyörű nő még sosem volt velem az.

2013. jan. 4. 18:08
 10/14 A.Romanov ***** válasza:
Én is így látom, az igazán szépek a legaranyosabbak sokszor, persze nem szabad általánosítani.
2013. jan. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!