Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szex, vagy lehet belőle kapcsolat is?
Megpróbálom röviden megfogalmazni a lényeget:
Egy buliban megismerkedtem egy fiúval, táncolgattunk, beszélgetésre nem nagyon volt lehetőség, majd a buli végén engem és még 2 barátnőmet visszavitt kocsival az albérletünkhöz (nem volt csók, csak puszi-puszi).
Még másnap megkeresett fb-on, és sokat beszélgettünk, össze is hoztunk egy találkozót, ami majdnem szexszel végződött, én ezt nem akartam, így leállítottam (egyébként sem egy kocsiban tervezem elveszteni a szüzességemet).
Megbeszéltünk egy következő randit, de ezt le kellett mondanom, mert elég csúnyán beteg lettem.
Ezek után megszakadt a kapcsolat 2 hónapig.. egészen máig. Újra találkozni akar.
De mivel az 1. randink ilyen "hevesre" sikerült, nem tudom mire számítsak a 2.-on..
Lehet túl naiv vagyok, de lehetne ebből kapcsolat, vagy csak a szexre megy? Sajnos nem tudok férfiaggyal gondolkodni..
19/L, 22/F
Teljesen igazad van..
A csalódások korszaka még csak most kezdődik.. de hát a hibáiból tanul az ember!
Nem kérdezhetek meg mindent GYK-n. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!