Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetném el, hogy ő is kérdezzen?
Pár napja fb-n ismertem meg egy csajt.
Visszair meg minden, de soha nem kérdez tőlem semmit. Ez számomra elég egyoldalú. Bokolgatok neki, ezt a lapot sem veszi, nem köszöni meg hanem elmagyarázza miért olyan jó rajta az, amivel bokoltam.
Miért nem kérdez sosem? Érdemes még foglalkoznom vele, vagy foglalkozzak mással? Más csaj elolvad ha beszélhet velem, ő meg csak valaszolgat a kérdéseimre.
"Más csaj elolvad ha beszélhet velem, "
Az más csaj, ő meg ő.
Na igen de miért nem mondja meg h bocsi nem erdekelsz, ne raboljuk egymás idejét?
Vagy mondjam meg én h elég egyoldalú ez a dolog, látszik hogy téged nem érdekel, ne raboljuk egymás idejét.
Az vigasztal h megpróbáltam, igy nyugodt szívvel hagyom, mert nincs bennünk közös. Ha nem írtam volna neki, akkor agyalnék h mi lett volna ha.
4
Bocsika, hanyadik felvonásnál is tartunk megint? kissé lemaradtam:DDDDDD
Elszámoltad magad, te kerültél a porondra, én meg megint páholyba:DD
BUÉK néked:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!