Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lenne a lényeg a csajozásban?
Figyelt kérdés
Legyél magas vagy legalább jól kigyúrt, ha alacsony vagy, mert különben észre sem vesznek a lányok. Például én alacsony, sovány srác vagyok és bulikban sem kezdeményez egy lány sem nálam, ellenben egy magas, kondizós haveromnál a szilveszteri bulin is nyomult egy kiscsaj magától is és én hiába próbálkoztam csak csúnya lányoknál tudtam engedélyt kapni a csókra is. Kezdem értelmetlennek látni a csajozást, alacsony, vékony srácként, mert úgyis csak olyan lányokat kaphatok meg, akik nem vonzóak a számomra és úgy fiúk 90%-a számára sem, tehát túlsúlyosak vagy arcra nem vonzóak, esetleg jellemre defektetsek vagy nagyon buták. Ilyen lány legyen a párom és gyerekeim anyja, tényleg ennyire megvan bélyegezve egy fiú, csak mert nem nőtt magasra vagy nem lett nagy tömegű, hiper jóképű?
Én úgy hallottam, hogy sokszor több a meleg a nagy kigyúrtak közt, mint a vékony, alacsony srácoknál, de ez nem célzás.
Tudod ki fog nők miatt havi több tízezre költeni, olcsóbb akkor már a prostizás is.
Nem vagyok egy elkényeztettt úri kölyök, főleg most nem állok úgy anyagilag, hogy még drága kondizásra és megfelelő ételekre is költstek, tudom milyen sokba van ez havi szinten, sajnos és részvétem, hogy sok buta lib{ miatt muszáj kigyúrni magadat meg sok más srácnak is.
2013. jan. 2. 23:25
22/28 anonim válasza:
Hát, ha nem nyújtasz semmit egy nőnek, akkor miért várod el, hogy kapj is valamit?
Sugárzik az írásodról, hogy egy tipikus lúzer vagy. Nem megsérteni akarlak. De vesztes típus vagy. Mivel kifogásokat keresel lehetőségek helyett. Az ilyen emberek sosem fognak egyről a kettőre jutni.
Prostizz, ha az kielégít, nagyon racionális döntés az egészséges életmód helyett fenntartani a mostani életmódod. És pillanatnyi örömöket venni ugyanolyan áron, amilyen áron befektethetnél a hosszútávú boldogságba és a jövődbe.
2013. jan. 2. 23:50
23/28 anonim válasza:
Na szóval elolvastam a kommenteket..Régen én is ilyen voltam de belépett az életembe egy olyan lány akinek bízonyítani akarok.Egy átlagos rendes lányról van szó akit a belső jobban érdekel mint a külső(igen létezik ilyen)Nem számít az se neki ha a fiú alacsony..Na én csak 163 centi kb 55 kg 19/F vagyok..Már törpézett le jó pár ember de lesz@rom.Ha még úgy is itt van az év előttünk fogadd meg hogy nem foglalkozol a magasságoddal..Ha itt nyavajogsz azzal nem mész semmire!
2013. jan. 3. 05:06
24/28 anonim válasza:
kérdező - tényleg olcsóbb ha havi egyszer dughatsz 10 ezerért, vagy mondjuk kétszer 20 ezerért mint 5 ezer forintért egy kondibérlet, vagy otthon pár gyakorlat? Mellesleg meg én még eddig sose költöttem havi 20 ezret barátnőre. Egy normális lány megérti hogy ha nincs lóvéd és nem várja el hogy minden nap a mekibe vidd kajálni. Összebújva gépen is meg lehet nézni egy filmet, az ingyen van.
2013. jan. 4. 01:57
25/28 anonim válasza:
"...és én hiába próbálkoztam csak csúnya lányoknál tudtam engedélyt kapni" -aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
2013. jan. 4. 21:32
26/28 A kérdező kommentje:
# 25/25
Ha ennyire egyetértesz magaddal, akkor tedd a szívedre a kezed és mondd meg őszintén, jöttél már össze olyannal, aki egyáltalán nem vonzott téged?!
2013. jan. 4. 22:08
27/28 anonim válasza:
kérdező és te elvárod hogy egy lány összejöjjön valakivel aki alacsony, sovány, a bulikban nem kezdeményez ráadásul itt rinyál? Egyébként meg kevés az olyan lány aki annyira visszataszitó hogy sötétben nem tudnál vele mit kezdeni. Fogd fel úgy hogy rajtuk gyakorlod a csábitási trükköket, amiket aztán a neked igazán tetsző csajokon hasznosithatsz.
2013. jan. 5. 16:42
28/28 anonim válasza:
Kifogás szagú amiket írsz.Olvasd csak vissza.
Ez elüldözi a nőket.
Tegyél érte,menj edzeni,és igen tényleg nem kevés lóvé,de erre egyet tudok tanácsolni MENJ EL DOLGOZNI,dolgozz meg a céljaidért.Ingyen még Krisztus sírját se őrizték,ha fullos csaj kell,akkor TENNI KELL érte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!