Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lenne a lényeg a csajozásban?
Figyelt kérdés
Legyél magas vagy legalább jól kigyúrt, ha alacsony vagy, mert különben észre sem vesznek a lányok. Például én alacsony, sovány srác vagyok és bulikban sem kezdeményez egy lány sem nálam, ellenben egy magas, kondizós haveromnál a szilveszteri bulin is nyomult egy kiscsaj magától is és én hiába próbálkoztam csak csúnya lányoknál tudtam engedélyt kapni a csókra is. Kezdem értelmetlennek látni a csajozást, alacsony, vékony srácként, mert úgyis csak olyan lányokat kaphatok meg, akik nem vonzóak a számomra és úgy fiúk 90%-a számára sem, tehát túlsúlyosak vagy arcra nem vonzóak, esetleg jellemre defektetsek vagy nagyon buták. Ilyen lány legyen a párom és gyerekeim anyja, tényleg ennyire megvan bélyegezve egy fiú, csak mert nem nőtt magasra vagy nem lett nagy tömegű, hiper jóképű?2013. jan. 2. 17:03
1/28 anonim válasza:
Kezdjél el gyúrni te is, és akkor neked is több sikered lesz. Mellesleg nem unjátok az önsajnáltatást?
2/28 anonim válasza:
szomorú a sorsod, ne erőlködj úgyse tudsz változtatni.
3/28 anonim válasza:
Én magas vagyok és sovány, nem vagyok izmos. Minden csajom a barátom volt, lelki szemetesláda voltam. De ma mégis megy. Hogyan? Itt jött képbe a PUA:)
Ha akarod tudok segíteni.
4/28 A kérdező kommentje:
Első, örülj, hogy neked nincs ilyen problémád, fogalmad sincs milyen úgy élni, hogy szebbnél szebb lányoakt látsz és egyiket sem kaphatod meg, mert úgyis esélytelen vagy az alacsonyságod vagy kis tömeged miatt. Állandó feszültség és stressz, boldogtalanság az életem, míg mások akármilyen aljasak is lehetnek mindig kapnak nőt, csak, mert magasak például.
2013. jan. 2. 17:09
6/28 anonim válasza:
Miért kell minden áldott nem feltenned ezt a "alacsony vékony srác vagyok, csak a ronda lányoknak tetszek"?
Már kezd k.vára unalmas lenni...
8/28 anonim válasza:
Első vagyok, én sem vagyok sikeres, de nem sajnáltatom magam de próbálkozok.
9/28 ktk312 válasza:
Adamsfamily, ne mond h te véletlenül tévedtél ide :D Ide senki se jön véletlen...
Az ezen részen tartózkodó emberek 70-80%-nak nincs nője és sikertelen a csajozásban.
A rinyálás, önsajnáltatás meg szerintem nem itt kezdődik, ez pont egy határ eset...
10/28 anonim válasza:
"csak csúnya lányoknál tudtam engedélyt kapni a csókra is" itt a gond a mai fiatalság csaj vadászatánál. Komoly barátnőt akarnak, de a buliba meglátnak egy szép csajt egyből már smárolás stb stb. Meg ha már annyira részeg egy csaj egyből kihasználják, férfi vagyok én is de undorodok az ilyen férfitársaktól meg az olyanoktól akik meg se próbálnak az ellen tenni, hogy felfigyeljenek rá, hanem csak hisztis p*csát adja itt elő meg sajnáltatja magát. "Alacsony vagyok és sovány" b.meg egyél többet, sportolj, tanulj meg trükköket amivel ki tudsz a tömegből tűnni, csinálj egyéniséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!