Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ez lenne a lényeg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ez lenne a lényeg a csajozásban?

Figyelt kérdés
Legyél magas vagy legalább jól kigyúrt, ha alacsony vagy, mert különben észre sem vesznek a lányok. Például én alacsony, sovány srác vagyok és bulikban sem kezdeményez egy lány sem nálam, ellenben egy magas, kondizós haveromnál a szilveszteri bulin is nyomult egy kiscsaj magától is és én hiába próbálkoztam csak csúnya lányoknál tudtam engedélyt kapni a csókra is. Kezdem értelmetlennek látni a csajozást, alacsony, vékony srácként, mert úgyis csak olyan lányokat kaphatok meg, akik nem vonzóak a számomra és úgy fiúk 90%-a számára sem, tehát túlsúlyosak vagy arcra nem vonzóak, esetleg jellemre defektetsek vagy nagyon buták. Ilyen lány legyen a párom és gyerekeim anyja, tényleg ennyire megvan bélyegezve egy fiú, csak mert nem nőtt magasra vagy nem lett nagy tömegű, hiper jóképű?

2013. jan. 2. 17:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
41%

Amúgy szimplán ha belenézel egy tükörbe meg kell értened, ki az aki kb. hozzád való. Lehet álmodozni bomba nőkről, de csak akkor, ha bomba pasi vagy. Ez az élet rendje.

Másrészt. A nők általában nem rondák, max igénytelenek. Kis smink, megfelelő ruha és mingyárt tetszetősebb az illető.

2013. jan. 2. 17:18
 12/28 anonim ***** válasza:

Így működik a világ a kezdetek óta,aki magabiztos,van önbizalma,szövege,és bátor,azé a siker.Nyilván a legtöbb ember elég felszínes,csak a külsőt nézi,legyen szó férfiról,vagy nőről.Így aztán evidens dolog:az előnyösebb külső több rajongóval jár.Ha ehhez még egó is társul,akkor az illető kész mázlistává válik csajozás terén.Viszont,mindezek ellenére Neked sem kéne elkeseredned,mert a lehetőség számodra is adott:gyúrhatsz,vagy elfogadhatod magad olyannak,amilyen vagy,és változtathatsz életszemlélet.Lehetsz vidámabb,boldogabb,lazább,nem muszáj megkeseredettnek,savanyúnak,pesszimistának lenni.Így a nők körében is népszerűbb lehetnél.

Normálisabb embereknél egyébként nem minden a külső.Egy intelligensebb,átlagos külsejű csajt kis figyelmességgel például simán megfoghatnál.Persze nem biztos,hogy az ilyet egy diszkóban kell keresned.

2013. jan. 2. 17:19
 13/28 anonim ***** válasza:
Nőként mondhatom, hogy sajnos igen. Egy magasabb, testesebb/izmosabb pasinak nagyobb az esélye, mint neked. De ne mondd már, hogy a fiúk nem a csinos/vékony lányokra buknak inkább, mint a husibbakra...Oda-vissza!
2013. jan. 2. 17:27
 14/28 anonim ***** válasza:

én is alacsony és vékony vagyok csak nem itt hisztizek hanem neten ismerkedtem. Nem is tudom összeszámolni hány randim volt már onnan. Persze legtöbbnél nem lett második, de azért 1-2-ből több is lett. Próba cseresznye

amúgy meg ha van gyúrós haver akkor menjél vele edzeni, 1 év alatt rá se ismersz majd magadra

2013. jan. 2. 17:34
 15/28 anonim ***** válasza:
59%
azért érdekes hogy a kérdező elvárja, hogy a nője az fullos legyen, de felháborodik azon hogy a nőknek nem a nyeszlett hobbitok tetszenek
2013. jan. 2. 17:36
 16/28 anonim ***** válasza:
#ktk312:Nekem sincs barátnőm,de attól függetlenül mindig jókat röhögök az emberi hülyeségen.
2013. jan. 2. 17:39
 17/28 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a pop szakma, a csajokat jobban tetszik egy jó képű magas izmos srác,mint egy alacsony sovány. De hát nincs mit csodálkozni ezen, hiszen neked is csak a szép csinos csajok kellenek. Te elvárnád,hogy téged fogadjanak el olyannak amilyen vagy, de te erre nem vagy képes. Ez nem így működik.
2013. jan. 2. 19:23
 18/28 anonim ***** válasza:
csajokat helyett csajoknak
2013. jan. 2. 19:23
 19/28 A kérdező kommentje:

# 17/18

Akkor ilyen alapon a szép lányok is elfogadhatják, hogy nem vagyok se magas, se kigyúrt állat. :)

2013. jan. 2. 22:16
 20/28 anonim ***** válasza:

Amúgy meleg kérdező srác!

Én is azért pakoltam fel magamra több, mint 50 kiló izmot, mert így születtem.

Nem játszik közre az, hogy heti 4 napot edzek, mellette futok, viszonylag normálisan kajálok...

Ismerek olyan 180-190 cm körüli srácot aki full szűz...

Szerintem vagy próbálkozz a passzív homoszexualitással, vagy rakd rendbe az életed, a hozzáállásod, mert egy rinyapics@ nem fog kelleni egy nőnek sem.

2013. jan. 2. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!