Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ez lenne a lényeg a csajozásban?
Amúgy szimplán ha belenézel egy tükörbe meg kell értened, ki az aki kb. hozzád való. Lehet álmodozni bomba nőkről, de csak akkor, ha bomba pasi vagy. Ez az élet rendje.
Másrészt. A nők általában nem rondák, max igénytelenek. Kis smink, megfelelő ruha és mingyárt tetszetősebb az illető.
Így működik a világ a kezdetek óta,aki magabiztos,van önbizalma,szövege,és bátor,azé a siker.Nyilván a legtöbb ember elég felszínes,csak a külsőt nézi,legyen szó férfiról,vagy nőről.Így aztán evidens dolog:az előnyösebb külső több rajongóval jár.Ha ehhez még egó is társul,akkor az illető kész mázlistává válik csajozás terén.Viszont,mindezek ellenére Neked sem kéne elkeseredned,mert a lehetőség számodra is adott:gyúrhatsz,vagy elfogadhatod magad olyannak,amilyen vagy,és változtathatsz életszemlélet.Lehetsz vidámabb,boldogabb,lazább,nem muszáj megkeseredettnek,savanyúnak,pesszimistának lenni.Így a nők körében is népszerűbb lehetnél.
Normálisabb embereknél egyébként nem minden a külső.Egy intelligensebb,átlagos külsejű csajt kis figyelmességgel például simán megfoghatnál.Persze nem biztos,hogy az ilyet egy diszkóban kell keresned.
én is alacsony és vékony vagyok csak nem itt hisztizek hanem neten ismerkedtem. Nem is tudom összeszámolni hány randim volt már onnan. Persze legtöbbnél nem lett második, de azért 1-2-ből több is lett. Próba cseresznye
amúgy meg ha van gyúrós haver akkor menjél vele edzeni, 1 év alatt rá se ismersz majd magadra
# 17/18
Akkor ilyen alapon a szép lányok is elfogadhatják, hogy nem vagyok se magas, se kigyúrt állat. :)
Amúgy meleg kérdező srác!
Én is azért pakoltam fel magamra több, mint 50 kiló izmot, mert így születtem.
Nem játszik közre az, hogy heti 4 napot edzek, mellette futok, viszonylag normálisan kajálok...
Ismerek olyan 180-190 cm körüli srácot aki full szűz...
Szerintem vagy próbálkozz a passzív homoszexualitással, vagy rakd rendbe az életed, a hozzáállásod, mert egy rinyapics@ nem fog kelleni egy nőnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!