Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség van egy csaj akit elhívtam randira vagy, hogyis mondjam és csak akkor jön ha a barátnője is mit tegyek?
Elhívtam randira vagy nem tudom ,hogy mondjam találkozok vele és azt mondta ,hogy ha nem baj ,hogy a legjobb barátnője is jön mert előtte nincsen titkolni valója.
Szóval ezt ,hogy oldjam meg ,hogy magára a csajra is figyejlek meg a barátnője se haragudjon meg?
De azért lássa a csaj ,hogy ő a fontos !:D
Első, gondolj bele... Te is örülnél ha vinné a szexre is a barátnőjét. (abban az esetben legalábbis ha pasi vagy... :D)
Amúgy meg mond meg neki kérdező, hogy ez egy randi ahová nem szokás barátnőket cipelni. Vagy egyáltalán ne törődj a barátnővel, ugyanis téged nem ő érdekel, őt nem te hívtad.
Persze ha még gyerekek vagytok akkor megérthető hogy fél a lány és ezért viszi...
Haver, a hármas 1+1 lányos randi a csajozási kézikönyv közepén van kb.
Király kis szituációkat lehet teremteni, hiszen "fel tudod használni" a barátnőjét a randin. Úgy értem, hogy sokkal jobban tudsz különbségeket, meg kontrasztokat állítani ha ott van valaki, jobban tudod érzékeltetni, hogy neked Ő kell, ő szebb, ő okosabb, jobb fej stb.
Még jól is kijöhetsz a dologból ;)
Én 13 ő is 13 és azt mondta hozzak valami haveromat csak akit szeretném ,hogy jöljön nem jön pedig a másik csaj se csúnya csak neki megvan csaja szóval nem tudom ebböl ,hogy jöljek ki de vasárnap lesz szal segitsetek nagyon fontos !^^
A másik csaj meg az akart vele ösze hozni hozzá tenném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!