Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz a randim és most utdtam meg hogy jön a csaj barátnője is és ennek nem örülök mit tegyek? 14/F
Konkrétan randi volt megbeszélve vagy csak az, hogy találkoztok? Ha randi akkor mond meg, hogy ne hozza, nem erről volt szó. És ne engedj ebből.
Ha csak az, hogy találkoztok, akkor törődj bele és legközelebb legyél okosabb.
19/F
de az tényleg jó megoldás ha viszed a haverod... csak imátkozz h. ne legyen ronda a csaj bnője... mer ugy haverodat nem naon fogja lefoglalni...
előző voltam
Ne készülj fel ilyen hülyeségre. Ha elmész biztos vele fog dumálni. Te meg égsz. Vagy ha nagyon határozott egyéniség vagy, akkor te veszed át a keretet és szóval tartod a kettőt, amiután még jobban fog vonzódni hozzád. Ha tudsz ilyet tedd meg, mert az nagyon cool. Én semmiképp nem tudtam volna14 évesen.
De az általános megoldás arra, hogy szólsz neki, ez így nem fog menni. Jöjjön egyedül, vagy tegyétek át későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!