Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok túl gyerekes gondolkodású?
Nem vagyok túl társaság kedvelő ezért pasim sincs.
Az egyik nap elmentünk korizni az egyik barátnőmmel és megállított a pályán két fiú és az egyik megkérte a barátnőmet h mennyen vele egy kört. A másik odajött hozzám és a kezét nyújtotta h én meg vele menjek, de láttam az előtt h barátnője an és mondtam h inkább nm kösz. Erre a barátnőm h milyen egy hülye vagyok h egy olyan jóképű pasival nm akarok összejönni. És mikor mondtam h van barátnője, megkérdezte h és akkor?
Most komolyan csak én gondolom úgy ember nm jövök már össze egy olyan pasival akinek csaja van, meg h inkább mondja a szemembe h más tetszik ne megcsaljon? Meg h baj ha egy másik csajjal v pasival csoklózol miközben barátod/csajod van? Mert minden ismerősön szerint elképesztően maradi és gyerekes vagyok. Tényleg az lennék?
Teljesen normálisan gondolkodsz, viszont a baráti köröd sürgősen le kellene cseréld.
20F
Nem, inkább felnőttesen gondolkodsz!
Azért ha valaki udvarolni próbál,és tetszik is, ne utasítsd el lendületből,persze hogy nem kell egyből a nyakába esni, de valahogy meg kell ismerkedni valakivel!
Először is Boldog Új Évet! :)
Másodszor: nem vagy gyerekes, hanem egy iszonyatosan jófej ember vagy, már ami a hozzáállásodat tükrözi. Mindig is ilyen emberekre néztem fel kortól függetlenül. Egy igazi értelmes férfi az ilyen nőt a tenyerén hordja. Nagyon jól gondolkodsz, abszolút felnőttes a rálátásod a témára, mármint érett felnőttes. Ne hallgass azokra, akik jó dolgukban nem tudják, mihez kezdjenek. Nem kell magadévá tenned a nézeteiket, ha nem értesz vele egyet. Az igaz barátok nem akarnak megváltoztatni sem mindenáron, sem sehogy :)
A korodat leírhatnád :)
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!