Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25-30 -as normális gondolkodású párkapcsolatra vágyó lányok hol vagytok?
Olvastam már hasonló cipőben járó férfiaktól származó kérdéseket de a válaszok nem valami reménykeltőek.
35F vagyok. Gyárban dolgozom ahol kb 9:1 a férfi:nő arány. Az a 10% nő is 2m-rel a föld felett jár, így munkahely kilőve.
Utcán lehajtott fejű mobilozó csajokat látni jórészt. Meg kutyásokat, de melyik férfi akar kutyával ágyba bújni???
Neten csak rossz tapasztalataim voltak eddig. Középiskolától fogva férfi iskolákba jártam, nehezen beszélem a nők nyelvét.
Baráti köröm is csak munkatársakból áll, így ha néha el is megyünk valahova szintén csak férfiak vesznek körül.
Legutóbb pl olyan helyen voltunk ahol még a pincérek is férfiak voltak. Hát az agyam eldobtam majdnem.
Már férfifóbiám van esküszöm. Családom is szinte beletörődött hogy agglegény maradok. Anyagi gondjaim nincsenek. Help me please!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!