Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 14 éves lány - 19 éves fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves lány - 19 éves fiú kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
Ha tényleg szeretik egymást... mire lehet számítani, pl a szülők rekciója?
2012. dec. 29. 08:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem, és elmondom, hogy miért gondolom így.

A 14 éves kislánynak lehet,hogy imponál az, hogy idősebb fiúk keresik a társaságát, és még talán tetszhet is neki, de ennél többről aligha van szó. Tudom,hogy korán érőek a "mai fiatalok", de ennyire talán mégsem. Egy 14 éves lány nem gondol még a szexre, amire egy felnőtt fiú igen.

A 19 éves sráccal valami NAGY baj lehet, ha ilyen fiatal lánnyal kezd. Vajon miért? Túl buta a korához képest? Nem állnak szóba vele a korabeli lányok? Erre gerjed? Bármi is a válasz rá, nem normális dolog, hiszen nem csak testileg, de szellemileg sem lehet partnere.

Ha olyan kapcsolat lenne, amelyben csak fognátok egymás kezét és elröhögcsélnétek, akkor azt mondanám,hogy oké, de nyilván nem ez a perspektíva.

Minél idősebb az ember, annál kevésbé számít a korkülönbség, ebben a korban igenis NAGYON SOK az az öt év. Pl. ha én (22) összejönnék egy 27 éves férfivel, senki nem mondana egy rossz szót sem, de ha tíz évvel ezelőtt tettem volna, ugyanezzel a kortöbblettel, igencsak furcsán néztek volna rám.

Száz szónak is egy a vége: A fiú, aki leáll egy ilyen kislánnyal, nem normális és a saját korához illő emberek közül valamiért számkivetett.

...de úgysem fogsz hallgatni senkire, csak a megerősítést várod.

A szülők reakciója nyilván döbbenet lenne, azután pedig a lányt eltiltanák, a fiút pedig éretlenként kezelnék. A szülők komolyan elgondolkodnának,hogy "vajon mit rontottunk el", pedig nem biztos,hogy az ő hibájuk. Már csak a szülők miatt sem tenném.

2013. jan. 2. 00:17
 12/19 A kérdező kommentje:
de én még nem is gondoltam arra hogy valami olyat csinálnék vele, a max a csók lenne... nem is nyúlnék úgy hozzá, azt hittem ez egyértelmű... úgy érzem hogy ez nem gáz... mondjuk egy szülő ezt tényleg nem hiszem hogy elhinné, tuti azt hinné szexet is akarok ezért lehet hogy eltiltaná, de erről szó sincs... az dob valamennyit a dolgon ha elmondom a szülőknek hogy én is az vagyok még, és nem akarom elveszteni?
2013. jan. 2. 00:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2013. jan. 2. 00:31
 14/19 anonim ***** válasza:
szóval te vagy a fiú. 19 évesen nincs igényed a szexre? nincs igényed egy mélyebb beszélgetésre? egy olyan lányra, aki testileg és szellemileg is fejlettebb?
2013. jan. 2. 00:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Azt csináltok amit akartok.

Én már semmin nem lepődöm meg amúgy szerintem a legtöbb 18-20(30) éves lánynak sincs több esze mint egy 14 nek. (tisztelet a kivétel)

Arra viszont készülj föl hogy mindenütt cseszegetni fognak ha összejöttök mint ahogy láthatod itt is.

2013. jan. 2. 03:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Anyuék kedvelik a 21 éves barátomat, először ők is elmondták hogy nem sok kicsit a korkülönbség? De aztán megismerték. Az ő szüleivel sincs gond, neki sem szóltak semmit és miért is tették volna..?
2013. febr. 10. 20:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Előző voltam

15L

2013. febr. 10. 20:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Nya. Az én exem is 5 évvel idősebb volt mint én.

A szüleim először tényleg azt mondták hogy csak arra kellek neki, és az első pár találkozót nem igazán engedték..Vagyis nem örültek neki. Aztán megismerték és rájöttek hogy aranyos stb.

1 év alatt egyszer sem volt köztünk semmilyen szexuális kapcsolat. Akkor 14 voltam.

És azért szakítottunk mert a srác.. Éretlen volt.

Tehát szerintem itt nem a szülő a lényeg, a szerelmeseket úgysem tudják megállítani. Nem az első eset hogy idősebb fiúnak fiatal lány tetszik meg, hagyjátok már békén ezért.

Látom régi a kérdés, de azért leírtam hátha valaki szintén erre kíváncsi.:)

Ha szabad tudni egyébként hogy alakult a dolog?

2014. máj. 6. 15:35
 19/19 A kérdező kommentje:
természetesen nem lett belőle semmi. a szülei szimplán nem engedtek minket találkozni. pedig gyerek koromban, a 13-15 éves felellást is tiltották az akkori barátnőm szülei, pedig életem legnagyobb szerelme volt a lány, a mai napig gondolok rá. az álmaim is a süllyesztőbe kerültek, vele én is, és ráadásul két évvel idősebb is lettem. rohadt egy világot élünk.
2014. máj. 18. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!