Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány - 19 éves fiú kapcsolat működhet?
Figyelt kérdés
Ha tényleg szeretik egymást... mire lehet számítani, pl a szülők rekciója?2012. dec. 29. 08:57
1/19 anonim válasza:
Ebben a korban még nagyon sok az az 5 év!
3/19 anonim válasza:
Ez kb. az egyetemista fiú, 8. osztályos kislány felállás. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ebben a korban nagyon sok az 5 év. Ha te 20 éves lennél és ő 25, azt mondanám, hogy hajrá, de így azt, hogy inkább ne tedd.
4/19 anonim válasza:
Ha csak az egyik fél 18 év feletti, az 5 évvel már feljelenthető pedofíliával.
3. voltam
5/19 anonim válasza:
Baromságot beszélsz utolsó. 14 felett akkor sem büntethető, ha 70 éves nyuggerrel reszel a kiscsaj.
Amúgy 14 + 19 nem hiszem, hogy tudna működni.
6/19 anonim válasza:
nekem lehet működött volna csak messze lakott, és nem érdekelte nagyon a szex (talán ez az egyetlen gond ezzel..)
7/19 anonim válasza:
Ilyenkor még sokat számít az az 5 év, szerintem a csaj fejben messze nem tudna partnere lenni egy "normális" 19 éves srácnak. Mondjuk szerintem egy ennyi idős srác nem kezd 14 évessel.
8/19 anonim válasza:
Hát, elég necces. Bár ha a lány érettebb a korához képest -ami ritkaság-, a srác meg kissé gyerekes még, akkor van rá némi esély, de nem jósolok nagy jövőt egy ilyen kapcsolatnak.
9/19 anonim válasza:
Meg is kövezhettek, de mi 8 hónapja boldogok vagyunk a barátommal ilyen szituban ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!