Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álompasi vagyok vagy rondapasi?
Figyelt kérdés
A képeimet ha felrakom a netre mindenki azt írja: boccs de ronda vagy nem az esetem, ill. videochaten azonnal x-elnek
Ha sétállok akkor meg 10ből 6-7 csaj megnéz, volt hogy le is szólítottak, mosolyognak, közelembe jönnek stb. és sok barátnőm (lehetne ha nem lenne komoly kapcsim)
2012. dec. 28. 21:48
11/16 anonim válasza:
Ha küldesz képet nekünk, mi majd megmondjuk. *.*
12/16 anonim válasza:
van ilyen, én sem mutatok jól képen, videón, sőt, kifejezetten nem vagyok fotogén
élőben meg nagyon jóképűnek tartanak a nők, akkor természetesen, stílusosan tudok megjelenni, viselkedni, közvetlen vagyok, kedves, humoros
ezt egy kép nem adja vissza
úgyhogy én élőben ismerkedek, mert társkeresőn rá se kattintanak a képeimre, vissza se írnak
13/16 anonim válasza:
Küldessz képet kiváncsi vok naa azért olyan ronda csak nem lehetsz jöhet a kép :)
14/16 anonim válasza:
mindnek nem fogsz bejönni te kis nagyravágyó xD
15/16 anonim válasza:
A kisugárzás létetezik.
Azért,mert estlegesen ronda vagy,attól még lehet ,hogy rettentően oda vannak érted a nők. 28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!