Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves lányok?! Hány barátotok volt eddig és milyen számotokra az álompasi?
Volt 1 de ioltozztem angliaba es vege lett :/ de nem tartottam valmi jo kapcsolatnak mert szegyellt a baratai elott.
az alom pasi:jol nezzen ki (nem kell a toeletes de legyen apolt "szep" arca neem csak kulsore kb az a fontos az alak nem.
ne kelljek neki csak a szex-re (tisztasag gyurum van)
kedves,muvelt,szeressen sportolni (most fogytam le renddszeres sporttal es imadok mozogni)megerto,es legyenek jovobeli celjai 15/L
Volt de az még viccnek is rossz volt...
Nekem az álompasi olyan aki: erős, magabiztos, őszinte, védelmező,gyengéd, kedves velem és tudja hogy megbízhat bennem...(ez persze álom is marad)
14/L
Egy fiúm volt de az kb nem is volt az hanem csak szórakozgatás.. ;)
Nekem legjobban a rosszfiúk/motorosok jönnek be, mivel én is kicsit nagyobb szájú és "beállítotságú" lányka vagyok. :D De ugyanugy bárki lehet álompasi aki jófej,van dumája,kedves, és egy kicsikét "rossz" ;)
15/L
hát nem tudom :) ezt így nem lehet elmondani :) több olyan fiúhaverom van aki télleg megvan a dumája meg minden benne van a rossz dolgokba (füvezik;graffel ... ) de mégis ha ismered nagyon aranyos tud lenni :) ( persze nem attól lesz valak irosszfiú mert füvezik mondjuk.. )
előző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!