Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Álompasi vagyok vagy rondapasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álompasi vagyok vagy rondapasi?

Figyelt kérdés

A képeimet ha felrakom a netre mindenki azt írja: boccs de ronda vagy nem az esetem, ill. videochaten azonnal x-elnek

Ha sétállok akkor meg 10ből 6-7 csaj megnéz, volt hogy le is szólítottak, mosolyognak, közelembe jönnek stb. és sok barátnőm (lehetne ha nem lenne komoly kapcsim)

2012. dec. 28. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy csak azért néznek,mert nem láttak még olyan rondát mint te.:D
2012. dec. 28. 21:49
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ellentmondások tömkelgét sikerült összebrékelned:D Bravó!
2012. dec. 28. 21:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ember, nincs férfi aki saját magát pasinak nevezi.
2012. dec. 28. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:

nekem ugyanez szokott lenni!!4

válasz: élöben van kisugárzásod,ezért!

5/16 A kérdező kommentje:

:D :D ja

nem, mert míg nem volt kapcsim sokat leszólítottam és háát általában bejöttem...

6/16 anonim ***** válasza:
na, hát tölts fel egy képet, hadd lássuk :D
2012. dec. 28. 21:53
 7/16 anonim ***** válasza:
Küldesz képet privátban?Akkor jobban meg tudom mondani milyen vagy:)
2012. dec. 28. 21:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet, kíváncsi vagyok...
2012. dec. 28. 21:54
 9/16 LeftBehind ***** válasza:
Tudod,valami értelmeset sőt talán hasznosat akartam összefogalmazni neked,de miután megláttam a "kapcsi" szót,úgy döntöttem inkább hagyom a francba...
2012. dec. 28. 22:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert valami ilyesmi van nálam is, bár nekem még nem volt sosem kapcsolatom sem meg nálam a jellememmel is vannak gondok, eléggé félénk, visszahúzódó, gátlásso srác vagyok. Ennek ellenére volt már, hogy személyesen kigúnyolt egy lány meg kettő a neten lerondázott, emelett viszont más lányok meg maguktól írtak rám facebook-on is, hogy helyes vagyok és érdeklődni kezdtem rólam, aztán olyan is volt, hogy egy szép!! lány a buszon végig engem bámult és nem is egy szép lány szemezett már velem, de ami még durvább, hogy olyan is volt, hogy hátrafordultak utánam és rám mosolygott az egyik lány. Na mi a f@sz van ilyenkor, mert kajak nem értem, hogy ronda vagyok vagy helyes. Esetleg minden lány, aki szemezett velem csak azért csinálta, hogy hülyítsem vagy mégis bejöttemv olna nekik? Tiszta zavar van nálam is, kérdező. Hasonló szitu, de szerintem te jobb pasi lehetsz, mint én, mert azért nekem több elutasításom volt eddig, amikor személyesen is próbálkoztam lányoknál. Egy kezemen megtudom számolni a sok leszólított lányból hány volt nyitott a velem való ismerkedésre. A többség lekoptatott a van barátja vagy nem ismerkedik szöveggel.
2012. dec. 28. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!