Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval mégis a rossz fiúké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval mégis a rossz fiúké a világ?

Figyelt kérdés
Sokáig jó fiú voltam és a sok csalódás, fájdalom egyre jobban eltorzított a rossz fiús, bunkós, hazudozós, nőket lenéző, kihasználós típusú sráccá, aki csak szexelni akar a lányokkal, de semmi másra nem tartja őket méltónak és bizony nekem így sikerült eljutnom életem első ingyenes numerájához. Hihetetlen, hogy csak ennyi kellett és máris gerincre vágtam egy naiv csajt, ha ezt tudtam volna a középsulis koromban, akkor már rég dughattam volna a lányokat. Én hülye meg azt hittem a jó fiús lényem majd elbűvöl egy lányt, de nem, nem kaptam mást csak bántalmazást, kihasználást, kigúnyolást, de rossz fiúként máris a farkamat szopta a csaj. Úgy látszik jó fiúnak tényleg nem szabad lenni.

2012. dec. 28. 21:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
A fiúknak jó kislány kell, aki értük rossz kislány (az ágyban); a lányoknak pedig rosszfiú, aki értük jófiú.
2012. dec. 29. 18:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Így múlik el a világ dicsősége...
2013. jan. 16. 01:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!