Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval mégis a rossz fiúké a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval mégis a rossz fiúké a világ?

Figyelt kérdés
Sokáig jó fiú voltam és a sok csalódás, fájdalom egyre jobban eltorzított a rossz fiús, bunkós, hazudozós, nőket lenéző, kihasználós típusú sráccá, aki csak szexelni akar a lányokkal, de semmi másra nem tartja őket méltónak és bizony nekem így sikerült eljutnom életem első ingyenes numerájához. Hihetetlen, hogy csak ennyi kellett és máris gerincre vágtam egy naiv csajt, ha ezt tudtam volna a középsulis koromban, akkor már rég dughattam volna a lányokat. Én hülye meg azt hittem a jó fiús lényem majd elbűvöl egy lányt, de nem, nem kaptam mást csak bántalmazást, kihasználást, kigúnyolást, de rossz fiúként máris a farkamat szopta a csaj. Úgy látszik jó fiúnak tényleg nem szabad lenni.

2012. dec. 28. 21:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Ha nem tudod a csajokat kihasználni, bántani, és ha mindig számíthatnak rád, akkor soha nem leszel náluk sikeres.

Sajnos ez így van.

2012. dec. 28. 21:36
 2/22 anonim ***** válasza:
9%
ez nem újdonság, alfákat szeretjük
2012. dec. 28. 21:37
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a történetet csak kitaláltad, mert azt hiszed, hogy ez így működik.
2012. dec. 28. 21:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon sok csaj lekoptatott, mert nem voltam elég alfa, de most egy olyan nővel vagyok, aki után 10-ből 9 pasi megfordul, és neki a normális énem tetszett. Több nőnek kellenek a rosszfiúk, de boldog úgyis azzal leszel, akinek az igazi személyiséged tetszik.
2012. dec. 28. 21:40
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

puhapöch vagy:D

valószínűleg jófiúként képtelen voltál szimpatikusan viselkedni, ezért nem kaptál meg senkit

a "rossz fiú"k meg a rossz lányokat vonzzák... lehetsz numerakirály, ha neked ez jó, de hosszútávon nem mész vele sokra, csajozni megtanulsz, az lehet, de barátnőt felszedni nemvalószínű

2012. dec. 28. 21:43
 6/22 anonim ***** válasza:
2012. dec. 28. 21:44
 7/22 anonim ***** válasza:
93%

Álmodozz csak kérdező, neked csak a prostik maradnak.

Te sosem voltál jó fiú, hanem mindig is az a hülyegyerek voltál és maradsz, aki nem tud nőt felszedni és naphosszat itt gyk-n veri a nyálát, hogy bezzeg a rossz fiúknak/gazdagoknak/kigyúrtaknak/sármosaknak bajött az élet, te meg labdába sem rúghatsz mellettük...

2012. dec. 28. 21:46
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Csak tömören válaszolnék erre: a rossz fiúk, akiket nem érdekel a nő, hazudnak, bunkók..stb, ők mennyiséget kapnak, rövid időre... a rendes srácok pedig minőséget hosszabb távra.
2012. dec. 28. 21:49
 9/22 A kérdező kommentje:
Én leszarom, hogy elhiszitek-e vagy sem, szopta a farkam a kis pitsa és jó érzés volt, hogy végre sikerült valamit elérnem a lányoknál, azóta úgy belém bolondult, hogy akármikor dughatok vele. Csak sajnos néha bűntudatom van, mert mélyen belül én még tényleg jó fiú vagyok, lennék igazából. De ha aeszembe jut az a lány, akit őszintén szerettem és ő csak fájdalmat okozott vagy egy másik, aki kigúnyolt akkor máris könnyebben viselem a dolgot és már sosem fog egy lány sem kihasználni, nem bízom egyikben sem többet, csak dugásra valók és kész. Ezt megtanultam.
2012. dec. 28. 21:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Tényleg képzelődsz, ezt az utolsó megyilvánulásod is bizonyítja :D
2012. dec. 28. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!